17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ulan bi an açık farkla şampiyon olucam sandım :D

ödülü kızıl derililere yapılanlardan dolayı marlon brando tarzı kabul etmıycektım serkana verın falan dıycektim herseyı ayarlamıstım ama;

ama işte

hayal kırıklığını tahmin edemezsiniz :))))))))))))))))))))))))

Arif'n ve senin şarkının daha yukarılarda olması lazımdı.

Aslan'ın şarkısı konusunda yanıldım ben çok oy çıkacağını tahmin etmezdim Jem 24 şarkısına, benim zevksizliğimmiş üzüldüm belki ben versem ilk üç'e girebilirmiş.

Arda Abi 1-2 yarışma sonra katılsaydı o şarkı ile daha yukarılarda olurdu.

Serkan İl Divo versiyonu ile katılsa şampiyon olurdu, bu hali ile onun şarkısı olduğu çok belliydi ama ilk üç'e girdi yine.

Tolga başkan risk almamış ama şampiyon olması zordu şu an o şarkı ile. Risk alsa bence ilk üç garantiydi. Çünkü müzik zevki gelişmiş bir kardeşimiz.

Alt yapısı en sağlam ve en enteresan şarkılar ise

Billy Squier- Yavuz Çetin şarkısı gibiydi, sırf mahalle baskısı ile yine stratejik oy vermişsin derler diye 10-12 vermedim.

Talking Heads- 10 puan verdim zaten yazık olmuş bu şarkıya, ama riskli seçimdi.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=s17XDrKuqc4[/media]

bunla katılsam 1. olurmussum xd

Alizee_Jacotey_24.jpg

oy vermeyen arkadaşları kınıyoruz :D

Bir devrim yapmaya çalışıp jüriyle kapıştık. Sonuç adam bizi tahttan indirdi. Artık hasmımsın Emrah.

sağlık olsun @Alpay Asma sevdiğimiz bir renkdashımız

Cidden stratejik falan oy vermedim.

O kadar dediğimden sonra strateji yapsam zaten artık bu tarz şarkılara forumda kimse vermez diyerek ters köşe yapıp yüksek verirdim bu sefer.

İl Divo-Regresa A mi versiyonunu dinledikten sonra Toni Braxton versiyonu sıradan geliyor sadece, play-list sağlam olmasa 1-4 arası verirdim ama yine değişmezdi sonuç.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=s17XDrKuqc4[/media]

bunla katılsam 1. olurmussum xd

senın sarkı 10 numaraydı recep. şansızlığın şarkının başı oldu. dizideki gibi direk başlasa daha da farklı olurdu olayın.

10 numara şarkıya 10 puan vermişim zaten

Arif'n ve senin şarkının daha yukarılarda olması lazımdı.

Aslan'ın şarkısı konusunda yanıldım ben çok oy çıkacağını tahmin etmezdim Jem 24 şarkısına, benim zevksizliğimmiş üzüldüm belki ben versem ilk üç'e girebilirmiş.

Arda Abi 1-2 yarışma sonra katılsaydı o şarkı ile daha yukarılarda olurdu.

Serkan İl Divo versiyonu ile katılsa şampiyon olurdu, bu hali ile onun şarkısı olduğu çok belliydi ama ilk üç'e girdi yine.

Tolga başkan risk almamış ama şampiyon olması zordu şu an o şarkı ile. Risk alsa bence ilk üç garantiydi. Çünkü müzik zevki gelişmiş bir kardeşimiz.

Alt yapısı en sağlam ve en enteresan şarkılar ise

Billy Squier- Yavuz Çetin şarkısı gibiydi, sırf mahalle baskısı ile yine stratejik oy vermişsin derler diye 10-12 vermedim.

Talking Heads- 10 puan verdim zaten yazık olmuş bu şarkıya, ama riskli seçimdi.

olamazdım juriden oy cıkmaz o parçaya, 2 olurdum sadece senin vereceğin puanla

Son sıralardaki yerimi istikrarlı şekilde koruyorum , puan veren vermeyen herkese teşekkürler , 1. olan arkadaşada tebrikler ,,

bu arada millet kıza oy vermiş ama bende bir Madonna sever olarak sevdiğim bu şarkıyı başkası söylediği için yüksek oy vermedim .

@Refik AKKÜLAH 'ın sonuncu olmasına ise şaşırdım 10 puan vermiştim üzüldüm .

@Serkan Şakrak yine 8 puanı kapmışsın benden ...

@Aslan Türkoğlu

Osman'a sözüm vardı, adama Serkan'a verdiğimden fazlasını versem bir kaşık suda boğardı bu sefer beni.

Listede 2 tane Serkan şarkısı var

Right Here Waiting

Un-Break my heart

Senin şarkı maalesef dikkatimi çekmedi. Üstlerde çıkarsa benim zevksizliğim. :(

Canın sağolsun. Sorun değil. Bende senin şarkına oy vermemişim. Demek ki tarzlarımız tutuşmuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt