17. Geleneksel GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Şampiyon Mehmet İşler!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adam mesajı yazmak için başlığın kilidini açtı ya la resmen. :D

Bizim de elimiz armut toplamıyor Serkannnn.

Osman Uzdu düşmanlarını yeneceğiz. :)

Arkadaşlar yarınki yarışma için şarkılarımız normal olarak çakışabilir. Bu yüzden aklınızda 2 veya 3 alternatif tutun derim. :)

Türkçe şarkılar mı olacak sadece,ona göre çalışmalara başlayalım

1990-1999 yılları arasındaki Türkçe şarkılar arkadaşlar konsept.

Tamamdır konsept o zaman, şarkımda hazır an itibariyle, 2-3 alternatifle birlikte.

Tamamdır. 6 şarkımla yarışmaya hazırım :ka21:

Yalnız daha önceki bir yarışmada türkçe konsept yapılmıştı ordaki şarkılarla katılma olasılığı var mı?

Onlarla katılma olmasın bence.

Yalnız daha önceki bir yarışmada türkçe konsept yapılmıştı ordaki şarkılarla katılma olasılığı var mı?

Onlarla katılma olmasın bence.

Onlarla da katılma olsun diye düşündüm ben konsept farklı olacağı için. Ne yapalım tartışabiliriz.

Onlarla da katılma olsun diye düşündüm ben konsept farklı olacağı için. Ne yapalım tartışabiliriz.

Misal Arnavut kaldırımı 1. oldu orda, şimdi o şarkıyla katılan olsa ben yine yüksek puan veririm ama bazı arkadaşlar o şarkıyla yarışıldığı için puan vermemezlik yapabilir, keza diğer bir çok şarkı içinde aynı şeyler söz konusu

Bence ordaki şarkılarla katılma olmasın

Misal Arnavut kaldırımı 1. oldu orda, şimdi o şarkıyla katılan olsa ben yine yüksek puan veririm ama bazı arkadaşlar o şarkıyla yarışıldığı için puan vermemezlik yapabilir, keza diğer bir çok şarkı içinde aynı şeyler söz konusu

Bence ordaki şarkılarla katılma olmasın

O yarışmada Ezginin Günlüğü-1980 ile ben birinci olmuştum bu arada. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt