#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Defansı toparladı çok iyi oyuncu da ah bir de şu deplasmanlarda hücum edebilsek.

tomas-ujfalusi-kimdir-biyografi-resimleri-fotolari-14.jpg

Haftalardir sifira yakin hatayla oynuyor.

melo ile birlikte takimi sirtlayan oyuncu!

Orta sahadaki pozisyonda savunmadan koptu geldi. Takım arkadaşlığı böyle olmalı :016:

Tam bir dinamo hatasını gören oldumu ? Takımda görmek istemediğin stoper deseler Ujfalusi derdim. Gelirkende o kadar salladım ama sen tam bir profesyonelmişsin Urfalı.

Ujfa süper zaten de yanına en az onun kalitede bir adam daha lazım.O da olursa seneye hiç sıkıntı çekmeyiz defansta.

diyecek laf bulamıyorum.adam kusursuz müthiş oynuyor.

keşke daha önce gelseydin savaşcı

Bu adam 2 yıl daha çok temiz oynar . adamda boru gibi kondisyon var , belliki kendinede çok iyi bakıyor .

Kalitesi belli istikrarı üst seviyede kaliteli bir adam.

erkenden alaydık iyiydi. ama sağ bekte muhteşem bindirmeleri var. çalım falanda yapıyo. sabriden çok üst düzey bi oyuncu. stoperde ise hem zandan hemde servetten iyi

Transfer olduğun gün bu kim adı nasıl okunuyor Atletico bize iyi kitledi diyenler bugün kral topçu baba adam yıllar sonra savunmamızda adam var diyor Aslan Parçası.

Savunmaya yabancı alınacaksa bu adama sorsunlar yanına kimi alalım ve hangi ismi söylerse alınsın kafamız rahat olur

itiraf etmeliyim ki urfalının bize çok katkı sağlayacağını düşünmüyordum. yaşından dolayı bi yol olmaz bundan demiştim. :D

ama şimdi geride kalan maçlara baktığımda savunmaya pozitif katkısının çok fazla olduğu görünüyor. böyle devam et reyis. :D

futbolu bıraktıktan sonra bu karizmayla solist sıkıntısı yaşayan heavy metal gruplarında da görev alabilirsin. :D

Geri
Üst Alt