Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Stoperde oynatma fikri ilk Terim'den değil, ilk defa bu forumdaki birkaç akıllı taraftardan geldi. Bu forumun Terim'e katkısı çok büyük. Terim sezonun başlangıcından bazı hatalarından bu sayede geri döndü.
Stoperde oynatma fikri ilk Terim'den değil, ilk defa bu forumdaki birkaç akıllı taraftardan geldi. Bu forumun Terim'e katkısı çok büyük. Terim sezonun başlangıcından bazı hatalarından bu sayede geri döndü.
En komik yorumlara eklenecek(Reserved)
Terim Ujfa'yı ilk başta sağ bek oynatmasının sebebi son 3 yılda kendi takımında %50 den fazla sağ bek çıktı Ujfa ve Sabri'nin dinamik özelliğinden faydalanıp orta saha da bir Okan Buruk yaratmaya çalıştı ama tabi Sabri'nin orta saha da Okan Buruk değil ancak Dominic Iorfa'nın orta saha versiyonu olabileceğini kısa bir zamanda anlayarak onu geriye çekti tekrar.Dolayısıyla Ujfa da kariyerinin genelinde oynadığı (son 2-3 yıl harşç) stopere geri döndü.
Terim, Eboue konusunda bu forum üyelerinin yap dediğini de yapacak kısa bir süre sonra bekle gör. Onu sağbekte oynatacak. (başarılı olur olmaz bu ayrı mesele tabi)
En komik 2.yorumlara eklenecek (Reserved)
Edit: Adamın yaşadığı kafaya bak ya Eboue sağ bek oynarsa forumda yaza yaza ben oynattım diyecek.
Yahu bu fikri ben ortaya atmadım, yani bunu ben demiyorum. Onlarca forum üyesi diyor, Eboue yerinde oynatılsın diye. Bazı forum üyeri bu konuda çıldıracak durumda. Niye ben oynattım diyeyim, benim savunmadığım bir olaya. Benim dedeğim bu kadar taraftar bunu savunuyorsa koysun bir kaç maç sağbeke Eboue'yi.
Maalesef ezberci, abcd şıklı eğitim sistemiz oldukça, hiçbir şeyi sorgulamayan, okumadan birbirinin beğen tuşuna basan, fikir üretenleri toplanıp linç eden çok beyni boş insanlar türeyecek.
Terim, Eboue konusunda bu forum üyelerinin yap dediğini de yapacak kısa bir süre sonra bekle gör. Onu sağbekte oynatacak. (başarılı olur olmaz bu ayrı mesele tabi)