#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Stoperde oynatma fikri ilk Terim'den değil, ilk defa bu forumdaki birkaç akıllı taraftardan geldi. Bu forumun Terim'e katkısı çok büyük. Terim sezonun başlangıcından bazı hatalarından bu sayede geri döndü.

Stoperde oynatma fikri ilk Terim'den değil, ilk defa bu forumdaki birkaç akıllı taraftardan geldi. Bu forumun Terim'e katkısı çok büyük. Terim sezonun başlangıcından bazı hatalarından bu sayede geri döndü.

En komik yorumlara eklenecek(Reserved)

Tamam itiraf ediyorum ben Fatih Terim takımı bile forumdaki maç topigine bakıp kuruyorum :)

Terim Ujfa'yı ilk başta sağ bek oynatmasının sebebi son 3 yılda kendi takımında %50 den fazla sağ bek çıktı Ujfa ve Sabri'nin dinamik özelliğinden faydalanıp orta saha da bir Okan Buruk yaratmaya çalıştı ama tabi Sabri'nin orta saha da Okan Buruk değil ancak Dominic Iorfa'nın orta saha versiyonu olabileceğini kısa bir zamanda anlayarak onu geriye çekti tekrar.Dolayısıyla Ujfa da kariyerinin genelinde oynadığı (son 2-3 yıl harşç) stopere geri döndü.

Terim Ujfa'yı ilk başta sağ bek oynatmasının sebebi son 3 yılda kendi takımında %50 den fazla sağ bek çıktı Ujfa ve Sabri'nin dinamik özelliğinden faydalanıp orta saha da bir Okan Buruk yaratmaya çalıştı ama tabi Sabri'nin orta saha da Okan Buruk değil ancak Dominic Iorfa'nın orta saha versiyonu olabileceğini kısa bir zamanda anlayarak onu geriye çekti tekrar.Dolayısıyla Ujfa da kariyerinin genelinde oynadığı (son 2-3 yıl harşç) stopere geri döndü.

Terim'in Sabri'yi orta sahada oynatma düşüncesi doğru ve cesur bir düşünce idi. Ama solda Riera, sağda Kazım gibi hazırcılar ile bu olmazdı. Amacı herhalde Sabri ile rakibi bozmaktı, Suat gibi.

Terim, Eboue konusunda bu forum üyelerinin yap dediğini de yapacak kısa bir süre sonra bekle gör. Onu sağbekte oynatacak. (başarılı olur olmaz bu ayrı mesele tabi)

En komik 2.yorumlara eklenecek (Reserved)

Edit: Adamın yaşadığı kafaya bak ya Eboue sağ bek oynarsa forumda yaza yaza ben oynattım diyecek.

Terim üşenmiyorda burayımı takip ediyor:akansular:

En komik 2.yorumlara eklenecek (Reserved)

Edit: Adamın yaşadığı kafaya bak ya Eboue sağ bek oynarsa forumda yaza yaza ben oynattım diyecek.

Yahu bu fikri ben ortaya atmadım, yani bunu ben demiyorum. Onlarca forum üyesi diyor, Eboue yerinde oynatılsın diye. Bazı forum üyeri bu konuda çıldıracak durumda. Niye ben oynattım diyeyim, benim savunmadığım bir olaya. Benim dedeğim bu kadar taraftar bunu savunuyorsa koysun bir kaç maç sağbeke Eboue'yi.

Maalesef ezberci, abcd şıklı eğitim sistemiz oldukça, hiçbir şeyi sorgulamayan, okumadan birbirinin beğen tuşuna basan, fikir üretenleri toplanıp linç eden çok beyni boş insanlar türeyecek.

Yahu bu fikri ben ortaya atmadım, yani bunu ben demiyorum. Onlarca forum üyesi diyor, Eboue yerinde oynatılsın diye. Bazı forum üyeri bu konuda çıldıracak durumda. Niye ben oynattım diyeyim, benim savunmadığım bir olaya. Benim dedeğim bu kadar taraftar bunu savunuyorsa koysun bir kaç maç sağbeke Eboue'yi.

Adam zaten sağ bek orada oynayacak seve seve o bölgede oynayacak yada gidecek bunun forumlarda yazılmasıyla onların burayı takip etmesiyle,yazarların takip edip yazmasıyla alakası yok.Eboue o bölgenin adamı biz yazmasakta orada oynayacak.Ha orada oynatılmıyor başka mevkilerin has adamı,mevkisinde çok iyi olan bir adamı kesip Eboue o bölgede deneniyorsa oda çok büyük hatadır orasıda ayrı mevzu.

Maalesef ezberci, abcd şıklı eğitim sistemiz oldukça, hiçbir şeyi sorgulamayan, okumadan birbirinin beğen tuşuna basan, fikir üretenleri toplanıp linç eden çok beyni boş insanlar türeyecek.

İnan bana çoğu kez fikir üretmiyorsun(hatta hiç) sadece oraya buraya çamur atmakla meşgulsun ve bunu fikir üretmek olarak nitelendiriyorsan gerçekten boş beyinli insanlar çoktan türemiş haklısın.

Milli takım'a çağırılmış.

İşte forması için savaşan bir isim daha, helal olsun.

İlk golde hatalıydı reis. 3. golde ileride kalmıştı ama yetişmişti rakibine yine de. 4. golde ofsaytı bozdu :o

Ama tabi bunlar çok önemli hatalar değil, seviyoruz Ujfalusi'yi :tiphat:

Nereye yetişeceğini şaşırdı reyiz :)

Terim, Eboue konusunda bu forum üyelerinin yap dediğini de yapacak kısa bir süre sonra bekle gör. Onu sağbekte oynatacak. (başarılı olur olmaz bu ayrı mesele tabi)

Terim ve Sabri bu konuyu okudular, Sabri bilerek kırmızı kart gördü ve Eboue 9. hafta maçında sağ bek oynayacak. Tebrikler. :005:

İkinci yarıda -iş işten geçmişken- Sosa'dan yediği çalımı Gökhan Zan veya Servet yeseydi vay onların haline. Neyse, olumlu işleri daha fazla.

Ruh, mücadele, hırs, kalite, kazanma isteği hepsi var. İyiki varsın Ujfa!

5rsc.jpg

Biraz daha hızlı ve oyun kurabilse dunyanın en iyi stoperlerinden biri diyebilirdik D

Geri
Üst Alt