#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Yanlış hatırlamıyorsam stoperden oynatılması gerektiğini ilk ben söylemiştim. Ama önemli değil bazı arkadaşların dediği gibi sağ forvette bile başarılı olabilirdi. Aslında Eboue degil, Ujfalusi gerçek bir joker. Nereye koyarsan koy oynar. Ama şu anda stoper olması çok daha faydalı.

Atletico'da ve milli takımda stoper oynayan adamın stoper oldugunu soyleyip de ben demistim demen komik. :005:

Bişey yazmaya gerek yok çok temiz bir insan. :005:

Atletico'da ve milli takımda stoper oynayan adamın stoper oldugunu soyleyip de ben demistim demen komik.

Ne farkeder o zaman Gökhan-Servet ile başlayacağımıza neden Ujfalusi ile başlamadık? Hem sağbek olarak bize alındı.

Galiba bizim klüpte bazı şeyler ters gidiyor. Eboue'nin sağ bek için alınıp denenmediği yer kalmaması gibi.

eboueyi de sağ bek oynasın diye ilk ben söyledim yanlış olmasın beyler

Muslera alındığı gün kaleden başka yerde oynamaz dediğimi hatırlıyorum ve haklı çıkmanın gururunu yaşıyorum şuan.

Atletico'da ve milli takımda stoper oynayan adamın stoper oldugunu soyleyip de ben demistim demen komik.

Yine beğenme rekoru kırılacak. O tıklayanların bir yerden gocuntusu var galiba :D Yahu mantıklı düşünün bu adam neden geldiği gibi stoperde oynatılmadı da başka yerlere koyuldu, Gökhan-Servet krizlerine katlandık? Bu adamı neden ilk 11'de stopere yazan olmadı?

Semih Kayayi ovmus Ujfa reis

Belliki oda Zervet ve Zana guvenmiyo:asd:

Fatih Terim teknik direktörlükten başka mevkiide olmaz demedim ben

emre sen kaç ben oyalarım

Yanına da 4-5 yaş genç versiyonunu bulduk mu taş gibi savunmamız olur.

Yine beğenme rekoru kırılacak. O tıklayanların bir yerden gocuntusu var galiba :D Yahu mantıklı düşünün bu adam neden geldiği gibi stoperde oynatılmadı da başka yerlere koyuldu, Gökhan-Servet krizlerine katlandık? Bu adamı neden ilk 11'de stopere yazan olmadı?

Fatih Terim Sabri'yi orta sahada extradan bir enerji olarak değerlendirme amaçlı olarak Ujfa'yı sağbekte değerlendirdi. Hatta Eboue de bu yüzden alındı diyebiliriz. Servet-Zan ikilisi birkaç maç hariç oynamadı zaten onlar da hazırlık maçıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Elmander'i ilk ben forvete yazdım, kaleci olarak alınmıştı Elmander.

Öfff yine mi Emre Okan:oYorumları ciddi şekilde midemi bulandırıyor artık.

Geri
Üst Alt