#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Tekrardan

unled1vgp.jpg

Sağ bek olarak çok iyi oynuyor da bu adamı stoperde görmek istiyorum ben şahsen.Gökhan-Servet ikilisi bu maçta bile o kadar saçma hareketler yaptılar ki bu ikiliyle sezona başlanmaza.Fatih Terim de aynı şeyleri düşünüyordur heralde ki sürekli hata yaptıklarında Gökhan ve Servet'e söylendi.Umarım stoper mevkiine geçer de oraya da bi şekil yapar Ujfa reis.

Zaten geçen sezon Atletico'da sağ bek oynuyordu çoğunlukla.Bu açıdan şaşırtıcı değil bu sağ bek performansı.

Hiç şaşırtmadı, bildiğim ve beklediğim gibi.Güvenilecek bir oyuncu olduğu her hareketinden belli oluyor zaten.

Transfer olduğunda bu adama sallayanlara karşı olduğum için pişman etmedi beni.. Umarım böyle devam edersin reyiz..

Adam GLADYATÖR. Sağ bek mi oynuyor sağ kanat mı oynuyor anlamadım valla.

yahu millet şaşırmış gibi anlatıyor, bu adam kariyeri boyunca sağ bek,stoper istikrar abidesiydi. gelince burun kıvırıldı bilinmeden edilmeden.

Sağ bekde oynamalı

Göbege transfer yapılmalı

Adam 33 yaşında ama fizik ve hareket olarak genç gösteriyor. Birçok sahada pişe pişe son durağı Galatasaray'a gelmiş. Tecrübesini ve yeteneğini konuşturacak gibi duruyor.

Tek kelimeyle mükemmel. Nazar değmesin, ilk geldiğinde neler demiştik.

Umarım bu performansta tam bir sezon geçirebilir.. Ozaman ilah olur benden söylemesi..

Ayhan giderse ikinci kaptanlık için Servet'den daha uygun

Baroş'la iyi anlaşıyor ve sağ kanadı iyi kullanıyor maçı izlerken bek'de o ofans'da Keita olsa diye içimden geçirmedim değil.

Hakan Balta'nın örnek alması gereken oyuncu. Sağdan bindirmeleri harikaydı bu maç.

Bana göre maçın adamıydı.:tiphat:

Atletico Madrid'de iken böyle ofansif oynadığına pek denk gelmedim, ama iyi çözmüş Fatih hoca olayı.

Çok memnunum sağ bekteki performansından. Yaşına göre isteği ve mücadelesi de takdire şayan.

Özet: Reyis olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Geri
Üst Alt