#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

Mukemmel oynadi. sag tarafi ne kadar etkili kullandigi ortada.Helal olsun

çok kaliteli gerçekten.ama birkaç maç daha izlemek lazım.karşısında insua vardı çünkü :D

Stoper olarak alınması ve düşünülmesi skandaldı zaten bu adamı yıllardır tanırım sağ bek oynar Servet'le Ujfalushi tam bir kumardı iyiki Fatih Terim bu kumardan zarar görmeden döndü ve çokta iyi yaptı sağ bek olarak hiçbir eleştirim olamaz Ujfalushiye ama 1-2 hafta önce stoper olarak düşünüldüğünü ve oynatıldığını görünce Fatih Terim'e ağır eleştirilerde bulunmuştum vede haklıydım şimdi asıl önemli olan stopere 1 adam alınması lazım Serdar Aziz veya Kemal Tokak hatta Aykut Demir diyorum ve susuyorum

inter ve liverpool maçlarında maçın adamı kesinlikle

Sağda devam etmeli kesinlikle. Çok iyi gidiyor, aman nazar değmesin! :)

Zeka, kuvvet, sezi, teknik, hava topu, kondisyon, hiz, kademe, bindirme, orta

Ne arasan var lan bu reiste :D

Bu kadar iyi olduğunu tahmin etmiyodum:)

Sonunda gerçek bir sağ beke kavuştuk. Darısı sol bek mevkisine.

Stopere mahkum edilmez umarım, sağ bekte çok daha yararlı ve defansif özellikleriyle tanınan biri olmasına rağmen gayet iyi bindiriyor. Yaşına göre ortaya koyduğu mücadele de gayet iyi.

Sagda devam etmeli ve sag bek yerine stoper alinmali.

Sana güvenmediğim için özür dilerim reis. :D

Müthiş oynuyor.Maşallah. :D

Size dedik, Ujfalusi hepinizi kapaklar dedik, 2 mac sonra Ufja Reis Ujfa Reis diye tempo tutarsiniz dedik, oynadigi bütün takimlarin taraftarlari ona Grande diyor dedik. Ama yoooook. Angutlarin yorumlariyla gaza gelip, kendi oyuncusuna sallayan, burnu havada, kendini Real Madrid taraftari sanan bir kesim var. Melo´ya da burun kiviran, Muslera´ya burun kiviran kesim. Böyle oynadikca susarlar iste.

Geri
Üst Alt