#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

doğru bir transfer değil. bu adama bonservis ödendi. ayrıca stoper pozisyonunda ağır kalıyor gibi. real madrid ve olimpiyakos maçlarında beğenmedim. yabancı kontejanı var daha iyi biri alınmalıydı.

urfali kendi istegiyle brakmis milli takimi, bende diyordum tas gibi adami niye kadroya almiyorlar

Ujfalusi yi beğenmeyenler Çağlarında dediği gibi Sergio Ramos mu bekliyor acaba ?

doğru bir transfer değil. bu adama bonservis ödendi. ayrıca stoper pozisyonunda ağır kalıyor gibi. real madrid ve olimpiyakos maçlarında beğenmedim. yabancı kontejanı var daha iyi biri alınmalıydı.

aynen, gökhan zan ve servet 1000 basar (!)

g-saray-gunlugu-1469168.Jpeg
:asd:

Yaşına rağmen acayip enerjik bir futbolcu. Aslında sağ taraftan bindirmelerde çok faydalı olurdu, ama defansın göbeğinde refleksleri ve hızı ile ile iyi işler yapar. Hakan ile beraber oynayabilir. Biliyorsunuz Servet-Gökhan ikisinin refleksleri sıfır (0). Defansta kasılmaktan başka bir iş yaptıkları yok. Rakipler vız vız geçiyor onları.

BU oyuncunun 33 yaşında olduğunu bilmeseydik en çok övülen oyuncu olacaktı eminim..Stoperdede sağ bekde de görevini layığıyla yapar çok kalitelidir..

Bugün bir defans oyuncusu izledik. Çok şükür. Normal bir stoper oyunu oynadı aslında ama Servet'ten sonra insana mükemmel oynamış gibi geliyor.

Melo ile beraber bu macin en iyisiydi.Belli bir cizgisi var,ayni cizgide devam ediyor.Gercek bir reyiz.

Servet'in panzehiri gibi.

hatasız oynadı hayran bıraktı imrendirdi allah nazardan saklasın çok korkuyorum birşey olcak diye ..

O kadar da mükemmel değil bence..Gökhan,Servet,Ujfa aynı tipler bence Semih monte edilse aralarına çok daha iyi olurdu..

Aşırı aşırı iyi değil ama Servet'den sonra Ferrari etkisi yaptığı da bir gerçek.

Kaptan Bülent'ten beri en refleksli ve dinamik stoperimiz. Neden yıllardan böyle, bu dinamikte bir futbolcu bulamadık. Gökhan ve Servet gibi kaplumbağalara kaldık?

Geri
Üst Alt