#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

33 yaşındaki adama 58 yaşında dede muamelesi yapmasak.

orta sahayi bosaltinca stoperlerin nekadar iyi oldugu ortaya cikti. Reistin.

Bu maç daha çok göze battı müdahaleleri iyiydi.

3lü atletico paketinden sadece seni almamız en hayırlısı oldu heralde,başarılar kaptan

Kaçak dövüşüyor, bütün kritik müdahaleleri Semih yapıyor. sakın arkasında alanı kontrol ediyor, emniyet subabı falan demeyin. Pozisyonları tekrar izleyin adam Semih'i geçse kaleciyle karşı karşıya kalacak Ujfalusi yetişmesine imkan yok çoğu pozisyonda

Kaçak dövüşüyor, bütün kritik müdahaleleri Semih yapıyor. sakın arkasında alanı kontrol ediyor, emniyet subabı falan demeyin. Pozisyonları tekrar izleyin adam Semih'i geçse kaleciyle karşı karşıya kalacak Ujfalusi yetişmesine imkan yok çoğu pozisyonda

aynen sürekli geri kaçıyor çıldırttı beni dün geri kaçmanında bir sınırı var kardeşim sürekli geri kaçılmaz ki adamların her gelişi şutla bitiyor sonra..

ondan sonrada Semihin formu dusuk vs vs.. ulan butun hava toplarinda, son kritik mudahalelerde Semihi goruyorum ben.. staddan nasil gorunuyor bilmiyorum? burakla 1 e 1 de hep Semihi goruyorum.. Urfali napiyor bilmiyorum? figuran takiliyor arkadas..

Urfalinin oynadigi sekilde Semih oynasa coktan ipini cekmistiniz burda..

Urfalinin tecrubesi yeter eyvallah ama Urfalinin daha aktif olmasi lazim sanki bu siki mac temposu onuda yordu..

rakip forvetlerin tamamini semih'e veriyorsun senin tutman gerekiyor bu oyunculari, hele ki derbilerde. her mac semih'in üzerine yükü veriyorsun. kaptan sanki semih , kendine gel ujfa, sorumluluk alman lazim

daha 2 hafta önce attigim post, yine aynisi oldu. piyasada yok kendileri. Henrique girdikten sonra muma döndü adeta, ön tarafta iki forvet olunca hepten sivadi bizim defans.

Semih Ujfa yı topluyor. Tam tersi olması gerekirken. Kendine gel Ujfa !!!

Semih Ujfa yı topluyor. Tam tersi olması gerekirken. Kendine gel Ujfa !!!

aynen hocam katılıyorum ujfa böyle oynayacaksa seneye stoper şart kesinlikle beğenmiyorum ujfalusi'yi kimse kusura bakmasın sürekli adam kaçırıyor semih boğuşuyor sürekli rakip hücumcularla..

Cl icin daha kalitelisi sart zaten. Semih de dengesiz. Bu ikili ile CL de biryerlere varamayiz.

Yıllık ne kadar alıyor ?

Seneye yerine kesinlikle adam alınmalı. Ama reyiz kadroda bulunması gerekiyor.

Güzel bir alternatif olur. Özellile Eboue'nin Afrika kupasına gideceği vakit orayı kollar.

Bu kadar üst üste maçı kaldıramadı yaşının da etkisiyle

Bence iyiydi yahu adam, gol de şansızlık artık diyecek bir şey yok.

Geri
Üst Alt