#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #17 Tomáš Ujfaluši

semih olmasa servet-gökhan'li defansa dönecegiz, okadar kötü yani..

Elestirmeyin yahu. Her oyuncu kendi kalesine gol atabilir. Ama adam CL icin yetersiz. Geldiginden beri soyluyorum bunu.

şimdi bana yükleneceksiniz ama seneye şampiyonlar ligine gidersek semih-ujfalusi-hakan balta üçlüsüyle madara oluruz arkadaşlar,en azından 2'sinin yerine daha iyisi lazım..

Yetersiz dediğiniz adamın oynamadığı büyük turnuva yok.

kendi kalesine attığı gol umrumda değil ona kızmadım ama sahadaki leş futbolu beni çıldırtıyor artık ujfalusi'ye takıntılı hala geldim nerdeyse semih olmasa savunmanın halini düşünemiyorum..

takımda adam gibi forvet yok sağ-sol açık yok sol bek yok ujfaya sallamak var enterasan.

Kariyerinde ki (yanılmıyorsam) ilk şampiyonluğun için savaş Ujfalusi

takımda adam gibi forvet yok sağ-sol açık yok sol bek yok ujfaya sallamak var enterasan.

Böyle bir yorum daha enteresan.

Takımda bazı bölgelerin olmaması, bazı oyuncuların iyi olduğu anlamına gelmiyor. Ujfa'da büyük bir düşüş var. Son 6-7 maçtır böyle bu.

UJFALUSİ 34 YAŞINDA. hemde defans oyuncusu. temposu düştü. sorun bu. seneye yedek olur. sırf avrupada oynar.

Seneye alınabilirse Ömer Toprak veya Serdar Aziz alınmalı.Ujfalusi Avrupa maçlarında oynar.

Yetersiz dediğiniz adamın oynamadığı büyük turnuva yok.

O turnuvalari bu sene oynamadi. Adam bimem kac yasinda normaldir, zaten bu yuzden fazla elestirilmiyor. Beklentilerin cok bile uzerinde oynadi bu sezon. Ama zamani geldi, Ujfalusiyle olmaz eger CL'de belli basli basari hedefin varsa.

Birde, her yasli oyuncuda bitik yada yetersiz degildir. Nesta mesela, suan bile 2 Pique'ye yada 5 Pepe'ye degismem.

Tecrübenle, liderliğinle hırsınla geçit verme Ujfa kupa senin ellerinde kalkacak ulan !

Tecrübene güveniyoruz Ujfa.

Son maçlardaki kötü oyununu bu maçla unuttur be Reyiz.

metal power ! Semİh ŞentÜrk'Ün hakettİĞİnİ vermİŞ!!!!!!!!!!!!!!!!!! Allahimsin ujfa!!!!!!!!!

BÜYÜK KAPTAN TOMAS UJFALUSI

Semihin agzini burnunu kirsaydin orda,sahada götü kalkti herifin.

Geri
Üst Alt