#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Gecen sezon kupadaki Sivas macından beri eskisi gibi oynamıyordu. Bugünde hem golde hatalıydı hemde Dany'i neredeyse tek bıraktı. Gecen sezon sonunda Semih'in yaptığını bugün Dany yaptı ve tek basına savasmak zorunda kaldı. Bence fazla ısrar etmeye gerek yok. Bu saatten sonra en fazla tecrubesinden faydalanırız.

tecrübelerini bırakır dany ve semihe jubilesini yaptırırız sezon sonu reisin olması yeter takımda :tiphat:

sağlam bi altyapı mekanizmamız olsaydı bırakınca altyapıya geçsin derdim ama öyle bi mekanizma yok

Adamin ama Semihe filan ögretiyor nerde duracaklarini, nezaman girismek filan, urfali nin faydasi hep olur

Zaten savunmada amaç o. Birini adam adama verirler, diğeri savunmayı toplar. Dany ve Semih hangisi olursa adam adama oynuyo zaten.

Maçın özetini izledim her pozisyonda Dany vardı.Gerçi geçen sene de her pozisyonda Semih vardı.Semih'i geçen top gol oluyordu.Umarım seneye savunma antrenörümüz olur.Geldiğinden beri Semih'e katkıları çok açık.

ujfalusi ye 30 numaralı forma yakışmamış keşke 17 de kalsaydı

Bi ara batuhana ısrarla 3-4 çalım attı pas vermedi çıldırttı beni orda. Geçen seneye göre kötü

Çok göze batmasada hataları vardı ayrıca bana birazda ağır kalıyo gibi geliyor bu sezon.. Dany 11 oynamalı bana kalırsa.

reyis olarak takımda olmalı ama sahadaki yerini yavaş yavaş danye bırakmalı bence.

Bundan sonra oynarsa savunmanın en zayıf halkası olur. Bu saatten sonra yapabileceği en iyi sey idmanda tecrubelerini diğer stoperlere yansıtmak.

Geri
Üst Alt