#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Dany için konuşmak erken ama canlı bomba potansiyeli var Ujfa çok daha güvenilir :ka21:

kabul edin artik, adam dogal olarak düsüstü, herif 35 yasina giecek bir kac ay sonra, normaldir bu.

hele hele bizim gibi ofansif oynayan, defansi ilerde kuran bir takim icin urfa artik olmaz, yada olmamali diyelim.

ayrica kafa toplarda urfa gibi yetersiz bir adam görmedim ben, 2 tane kafa topu almaz mi isan.

urfa bence süper yedek, seneye brakiyor zaten.

urfanin yerine first class stoper alip, urfayi yedek tutmak olmaliydi asil hedef, sanirim bana herkes katilir.

ama hoca tercihini danyden yana kullandi, cunku aradigi tip stoper, hiz, düzgün ayak falan filan, simdi tercihinin arkasinda durmali hoca, bir an önce danyi ilk 11'e monte etmeli.

Neill'in yarim sezonluk bir performansi vardi ki, akillara zarar. Keske hep o duzeyde kalsaydi. Popescu'dan bile iyiydi o donem.

aynen neil gibi oldu urfada

ocakta geldi, sezon bitine kadar süper, sonra yeni sezonda rezillesmeye basladi, ama ord takimininda sucu vardi.

urfa ilk geldigi aralar hatirlayin, adam 80 dakkalarda, sag bekte oynarken depar falan atiyordu yahu, cok güclü ve saglam duruyordu sahada.

ama simdi kacak oynayan bir urfa var, kafa topuna cikmak nedir bilmeyen bir urfa var.

ben yasina veriyorum, kolay degil, adam sonucta yakinda 35 olacak, normaldir

Geriden top cikarirken Dany biraz tedirgin ediyor beni. Pozisyonunu dogru alamadigi icin rakip oyuncu ile mesafesi genelde yakin oluyor ve bu sayede cabuk baski yiyor. Ujfa ise kendine 2-3 sefer topa durtup surecek mesafe birakiyor. Semih'te bu ozelligini Ujfa ile iyice gelistirdi. Zira ilk zamanlar Semih'te cabuk baski yiyordu yukarida yazdigim etkenden dolayi.

Dany'ye daha zaman var. Yeteneklerini inkar etmek cehalet olur, lakin alt yapisi biraz eksik.

Ne diyor bunlar ya?Ujfaulisi sakatlanmış filan.Hiç bir sitede yok daha.

:( 1 saat içinde durumu ile ilgili açıklama yapılacakmış. Çapraz bağlarda kopma şüphesi varmış. Geçmiş olsun..

Kesin sonuç bir çıksın da bakalım. Doğruysa futbolu bırakır muhtemelen. :sad007:

Tam da kura çekimi sırasında olacak iş mi bu :sad007:

Ne yapacağız şimdi :( Ağız tadıyla kura izleyemedik, tam da çıkabileceğimiz bir grup çekmişken.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz reis.. :(

İyi haberlerini bekliyoruz reis :sad007:

İnşallah çok ciddi bir durumu olmaz,geçmiş olsun Ujfa :sad007:

Birisi çıksın ve çapraz bağları değil desin ne olur :sad007:

Umarım ciddi değildir ama çapraz bağ deyince malesef korkuyor insan :(

Geri
Üst Alt