#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Geçmiş olsun.Boşluğu doldurulmayacak oyuncu değil kiralık da olsa bi stoper alırız artık.

Uzun süreli bir sakatlık olacaksa kariyeri bitebilir. Çok kötü oldu.

Kolo toure gitti mi baska takıma ? Onu alırsak güzel olur baya.

önemli bişeyi yoktur ya.ama zaten bi stoper almalıyız. ujfa bu sene bırakıcak futbolu.

Kaptana çok üzüldüm. Geçmiş olsun. Bu yaşta böyle bir sakatlığın toparlanma süreci çok uzun olacaktır.

Seneye elit bir stoper alacaktık zaten. Bu seneden alalım bari.

Şampiyonlar Liginde Dany ve Gökhana güvenmek intihar olur.

cok zamansiz bir sakatlik oldu, eger haber dogrusa futbolu birakir. transfer politikamizi da etkiler bu sakatlik.

Kiralık oyuncuyla ujfa nın boşluğu öyle bir dolarki hemde nasıl dolar. Hatta serveti kiralayalm istersen es es ten. Yahu biraz mantıklı olun.

Ben kiralık da olsa oyuncu alınır diyorum sen Servet'i kiralayalım diyosun nası bi alaka kurdun anlayamadım?

geçmiş olsun reyiz şimdi işte cl çapında bir stoper şart oldu ama şu dönemde çok zor transfer döneminin sonunda bu hiç olmadı işte

reisimize geçmiş olsun

avrupada transfer sezonu bitti nerdeyse nerden adam bulucaz :o

sakatligi ciddiyse dikis tutmaz artik , saglikli olsa bile CL icin ne Danny ne Ujfa

gecmis olsun

Ujfanın alternatifi yok. Yazık oldu bu sene bu sakatlık bize çok şey kaybettirir.

Ujfalusi 1. adamımızdı defansı yönlendiren , tecrübesiyle liderlik yapan bir isimdi CL'de ararız Ujfa'yı inşallah ciddi değildir ya.

Geri
Üst Alt