#17 Tomáš Ujfaluši

Cevap: #30 Tomáš Ujfaluši

Bundan sonra artık sahada katkısı olabileceğini sanmıyorum maalesef.

dogum günün kutlu olsun Ujfa

6721_667678513258408_901837351_n.jpg

Nice senelere Big Chief :tiphat:

Ujfalusi'nin not defterinden;

7236_231548123651938_276416215_n.jpg

Herkese iyi dileklerinden ve benimle ilgili düşüncelerinden ötürü çok teşekkür ediyorum çok güzel birgün geçirdim... :-)

Muchas gracias a vosotros para todos los deseos de mi cumple tuve un feliz dia para mi... :-)

Thank you all guys for your birthday wishes! My friend and I enjoyed it a lot! ;-)

Ulfaluji bu saatten sonra sadece kalbimizde yer takımda imkansız.

Takımda en çok sevdiğim kişi. BÜYÜK ŞEF!

Bu hafta takımla çalışmalara başlayacakmış. Mersin maçının son 10 dakikası girer. Arena seni özledi Şef !

Artık dönsün takıma.Liglerin bitmesine 1.5 ay kaldı.Seni çok özledik "Big Chief"...

Big Chief Mersin ve 2. Real maçlarında oynar mı acep ???

:sad007::sad007::sad007:

Silin Semih'i hepiniz, gidin 35 yasindaki adama yalvarin siz geri dön diye.. 35den sonra hangi stoper hele hele sakatliklardan bogustuktan sonra üst düzey performansla geri dönmüstür.. Birakin bu isleri,sezon sonu Ujfalusi takimi birakacaktir,böyledir olay..

Bu sene verim alabileceğimizi sanmıyorum ama sakatlanmasa sene başında en az 5-6 puan daha öndeydik. En azından Cris işkencesi çekmemiş olacaktık o bile çok büyük bir olay.

Görev seni çağırıyor reyis :cool: Haftaya çık takımın başında hoca olarak

Bu adama çok ihtiyacımız var... Uzun bir sakatlık dönemi geçirdi ama şu haliyle bile defanstaki diğer oyunculardan çok daha fazla iş yapar. Ligin kalan maçlarında sahada görmek ümidiyle.

don artikkkkkkkk laaaaaaaaaa DOOOOOOOOEAAAAAAAAAAAN

big CHIEF

Geri
Üst Alt