17'lik Sidiki Maiga, Galatasaray İçin Florya'da!

oyuncu iyi mi kötü mü bilemem de bu yaklaşım güzel. al böyle oyuncuları ucuza, kirala hollanda veya belçikaya, gelişirse senindir gelişmezse kurtulursun zaten. her yıl düzenli olarak böyle 4-5 oyuncu alıp denemek lazım bence. En fazla kaybedeceğin yılda 1-2 milyon € olur. o da iyisini bulursan.

Porto'yla Sidik yarışına mı girdik?

Sergen sarısınları seviyosun sanıyodum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Alisilmamis harekt bunlar hayret nasil böyle bir ise kalkindilar komsiyon olmayan yerden? bakalim bunun altindanda elbet bir bit yenigi cikar

nazifin notunu verdim ben adamda net fm ci
ancak oyunu gerçek yaşamla entegre edemiyor kırılma bu noktadan sonra başlıyor.

Adettendir. Çöp

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Galatasaray 17 yaşındaki Malili forvet Sidiki Maiga'yı Florya'ya getirdi. Genç oyuncu, 21 yaş altı takımla idmanlara çıkacak.

TRT Spor'un haberine göre, geçen yıl Şili'de düzenlenen 17 yaş altı Dünya Kupası'nda Galatasaray izleme ekibinin dikkatini çeken Sidiki Maiga, Florya'ya geldi.

Forvet bölgesi ve kanatlarda forma giyebilen Sidiki Maiga, turnuvada 3 golle, Mali takımın en golcü ismiydi. Porto ile imza aşamasında sorun yaşayan Sidiki Maiga'yı yönetici Levent Nazifoğlu Florya'ya getirdi.

"Titi" lakaplı 17 yaşındaki oyuncu Galatasaray, 21 yaş altı takımıyla antrenmanlara çıkacak. Maiga'nın, 18'inci yaş gününde Galatasaray'a profesyonel imza atması bekleniyor.

Kaynak: trt (webaslan)

Kim la bu ? Ise yarar mi bi kac seneye.
Bu tür projeleri severim

günaydın kardesım bız baslıgı actık dalgamızı gectık sidikli diye

Geri
Üst Alt