#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

tam bir reis

stresten uzak oldugunun gostergesi bence, cok ta iyi yapiyor aslanim benim, buda performansindan belli

Ultraslan sardı gene birilerine. Son laf söylenilecek adamdır Ayhan. Kaç maçtır belkide takımın en iyisi.

Ultraslan delikanlı gibi gerçek sorumlulara ne zaman tepki koyacak resimler pankartlar hazırlayacak merak içindeyim...

Ne olursa olsun beyler,kameraların orada olduğu bir yerde bu geyiği yapamazsın..

Taraftar çıldırmış durumda tamamen ahmaklık bu,zaten bu formayı haketmiyorda adam yok anasını satıyım..

Çıldırılmayacak gibi değil.İğrenç şekilde sırıtırken bide seyirci varmı diyor.Tamamen dalga geçer gibi.Kusura bakmayın Ayhan Akman bitmiştir benim için.

Ayhan'a tavsiye önümüzdeki maçta sırıtma, ama Sarp gibi orta sahada turistik geziler yap. Daha makbulmüş bu! Bakın Karpati maçında sahanın en iyisi olan Ayhan'ın başlığı eleştiri ile dolmuş, orta sahada tenis maçı izleyen Sarp'ın başlığı ise sinek avlıyor.

Ölüm kalım maçı, 91 dk. 1-0, dk. 93. dk. 1-1 Trajikomik bir durum

Reaksiyon insandan insana değişir, kimi güler kimi ağlar. Gülenin bile içi kan ağlar. Ayhan için değil genel olarak taraftar için söylüyorum.

Bana göre böyle bir sonuca gülünür tam 'tımarhanelik' bir sonuç çünkü.

Ölüm kalım maçı, 91 dk. 1-0, dk. 93. dk. 1-1 Trajikomik bir durum

Reaksiyon insandan insana değişir, kimi güler kimi ağlar. Gülenin bile içi kan ağlar. Ayhan için değil genel olarak taraftar için söylüyorum.

Bana göre böyle bir sonuca gülünür tam 'tımarhanelik' bir sonuç çünkü.

Aynen yaa, gol attık, balkona çıktım bağırdım geri döndüm, baktım ki boşuna sevinmişim o kadar.Fenerle çok dalga geçtik, ahları mı tuttu nedir, gerçi alışmıştık böyle şeylere, ama bu son olay çok koydu, hamburg maçından bile daha acıydı.Neyse konumuza gelince keşke Ayhan Akman'dan 3 tane olsa ortada bu kadar berbat olmayız, eminim.Sarp gibi yalandan fuleleri yok en azından.

Ayhan Gs ortasahasına yakışan öngörülü bir futbolcumuş doğrusu. Dışarıda taraftar varmı diye tedbirini önceden alıyor. Her Gs'li futbolcu soğukkanlı ve türlü münakaşaya mesafeli olmalı. Arda münakaşadan kaçmıyor, kısa bir süre bu yüzden futbol hayatı bile bitebilirdi. Medyaya konu olacak, belkide onurumuza kara leke sürecek olaylar olmamalı. (fb li taraftarların kendi futbolcularının etrafını sarıp dövmeleri gibi!)

Takımın en iyi oyuncularından yaşı gereği fazla koşamasa da devamlı bir arayış takımı atağa taşıma girişiminde

Ayhan bugün iyi oynuyorsa Rijkaard sayesindedir. Geçen sezon durmadan şans verdiği halde Ayhan fırsatı kullanamadı. Maalesef yaşı 34, sezon sonu jübile yapar.

Ayhan resmen tebrübesini konuşturuyor, gençlerden daha çok koşabiliyor. Devam böyle Ayhan Akman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt