#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhanın genç ve kaliteli versiyonu şuan aradığımız bir adam.

-----------------------------Cana---------------------------------

---------------Genco Ayhan-------------------------------------

----------------------------------Misimovic---------------------------

Kesinlikle katılıyorum.Ayhan şu anda bizim orta sahamızdaki en etkili eleman.

izlediğim son maçlarda "kayma tuşu" basılı kalmış gibi her topa kayarak müdahale eden futbolcu.

Ekşi sözlükten alıntıdır. Adam haklı beyler, son maçlarda Ayhan her topa kayarak müdahale ediyor. Bence iyi birşeydir ama her pozisyonda yatarak müdahale edilmez ki. Cana'dan mı öğrendi acaba ? :D

Ulan takımdan ne 10 numaralar gitti bir bu Ayhan gitmedi helal olsun..

ee kimin komşusu :)

İleriye doğru pas verdiği gün jübilesini yapacakmış.Ekşi Sözlükten alıntı.

Tecrübeli futbolcu gün geçtikçe zayıflar bu tamam da, her maç daha da panik ,her maç pas hatası, her maç daha da fazla saçmalıyorsun.Zaten kesik yeme gibi bir dert olmadığı için sorun olmaz. Fizik tamamen gitmiş, bu dönem ikili mücadelerin hiç birini kazanamıyor.

Ortasahada takımın en iyisiydi. Zaten takımda en çok koşan adamdı ilk yarı itibariyle. Kewell ile beraber en iyisiydi takımın.

Bugün Ayhan kadar rezil oynayan oyuncu yoktu takımda. İnsan bir pas yapamaz mı ? Bir pas. İnsan hep mi yalancı press yapar.

Butun hızlı akınları başlarken bitirmesi, savunma onunde top kaptırmaları, savruk ve agır oyunu başa bela oluyor.

33'luk Ayhan yerine bonservisi elinde olan 33'luk Aurelio'yu tercih ederdim. Aurelio'yu almamak kesinlikle bir yonetim-teknik heyet hatasıdır.

Ezberlenmiş Ayhan eleştirileri. Halbuki o eleştiriler Misi 'ye, Sarp 'a, Ali 'ye yapılmalı. Oynadığı bölge itibariyle ara pası atacak durumu yok. Mücadelesi, temposu iyiydi ve takımın en çok koşan adamı oldu.

Ezberlenmiş Ayhan eleştirileri. Halbuki o eleştiriler Misi 'ye, Sarp 'a, Ali 'ye yapılmalı. Oynadığı bölge itibariyle ara pası atacak durumu yok. Mücadelesi, temposu iyiydi ve takımın en çok koşan adamı oldu.

Misi daha bismillah yeni geldi, ilk maçı ne eleştirisi (:

Sarp hakkında konuşmak istemiyorum . Gereken eleştiriler zaten yapılıyor.

Ali berbattı ve Rijkaard ikinci yarı çıkardı.

Ama Ayhan. Lütfen bana Ayhan'ın bugünkü maçta yaptığı saçmalıkları anlatan video yaptırmayın. Taraftar bile yuhalayacaktı bir ara. Mücadelesi, yalancı pressten ibaret. Ara pası kimse beklemiyor Ayhan'dan .. Hiç kimse beklemiyor. Sadece aptalca pas hatası yapmasın bunu istiyorum. Önündeki adama pas atabilsin

Ayhan'ın mevkisi ile tek top , top çalma, hava hakimiyeti ve sertlik çok önemli. Bunların birini bile yapamıyor. Fiziği konusun hiç girmiyorum, maçı izlerken 15 yaşındaki sporcu olmayan biri ile omuz omuza kalsa yine yıkılır mı diye düşünüyorum. Top çalma maç boyu var mıydı acaba? Tek top,Ayhan ile alakası olmayan bir şey, alıp-dinlenip sonra stoperlere yolladı topu.

öküzün olmadığı yerde keçiye mi,yoksa keçinin olmadığı yerde deveye miydi hatırlayamadım bi abdurrahman çelebi muhabbeti vardı. ayhanın ki o hesap.

Misi daha bismillah yeni geldi, ilk maçı ne eleştirisi (:

Sarp hakkında konuşmak istemiyorum . Gereken eleştiriler zaten yapılıyor.

Ali berbattı ve Rijkaard ikinci yarı çıkardı.

Ama Ayhan. Lütfen bana Ayhan'ın bugünkü maçta yaptığı saçmalıkları anlatan video yaptırmayın. Taraftar bile yuhalayacaktı bir ara. Mücadelesi, yalancı pressten ibaret. Ara pası kimse beklemiyor Ayhan'dan .. Hiç kimse beklemiyor. Sadece aptalca pas hatası yapmasın bunu istiyorum. Önündeki adama pas atabilsin

Önündeki adam Sarp ve Misi. Misi yeni geldi, sıkışık bir bölgede oynuyor ve ilk maçı. Önünde pas yapabileceği adam yok. Yanlara dönse Insua var Ali yok. Ortasahada son bikaç maçtır direk gibi olan tek adam.

bugun geberip gidicektim ayhan yuzunden,

biraksin bu sene fazla rezil olmadan, defansif orta saha oynayan bilinçli bir futbolcu çok oynamaz topla alir verir ve rakibini bolca rahatsiz eder, ayhan her topta yerde surunuyor

Birkaç tehlikeli, kalemizde gole yol açabilicek pas hatası yaptı (bakmadan geriye attığı pas) onun dışında fena değildi.

daha once soyledigim gibi yasi yuzunden devamliligi yok

2 mac iyi oynuyor ustune boyle bir mac cikariyor

ama her halukarda sarptan iyi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt