#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'ın mevkisi ile tek top , top çalma, hava hakimiyeti ve sertlik çok önemli. Bunların birini bile yapamıyor. Fiziği konusun hiç girmiyorum, maçı izlerken 15 yaşındaki sporcu olmayan biri ile omuz omuza kalsa yine yıkılır mı diye düşünüyorum. Top çalma maç boyu var mıydı acaba? Tek top,Ayhan ile alakası olmayan bir şey, alıp-dinlenip sonra stoperlere yolladı topu.

O bahsettiğin özellik klasik ön liberolara aittir. Ayhan ön libero değil, iki yönlü oynamaya çalışan bir oyuncu. O söylediği işi yapacak isim M.Sarp ama o da felaket ! İlk yarıda kayarak 2-3 tane top çalabildi, sezon başından beri böyle bir sürü top çaldı Ayhan. Birde tek top demişsin, Ayhan gayette iyi tek top yapabilen bir oyuncu. Boş da adam olsa tek topu yapabilicek bir oyuncu, mesela şu alttaki videoda gayette iyi yapmış tek topu. Keza Eskişehir maçında Lorik Cana ile tek top yapmıştı, çok iyi hatırlıyorum. Ayhan Akman mükemmel değil ama çok da kötü bir oyuncu değil. Elimizde ki en iyi yerli orta saha oyuncusudur.

[video=youtube;ufxYvTjWK-k]https://www.youtube.com/watch?v=ufxYvTjWK-k&feature=related[/video]

O bahsettiğin özellik klasik ön liberolara aittir. Ayhan ön libero değil, iki yönlü oynamaya çalışan bir oyuncu. O söylediği işi yapacak isim M.Sarp ama o da felaket ! İlk yarıda kayarak 2-3 tane top çalabildi, sezon başından beri böyle bir sürü top çaldı Ayhan. Birde tek top demişsin, Ayhan gayette iyi tek top yapabilen bir oyuncu. Boş da adam olsa tek topu yapabilicek bir oyuncu, mesela şu alttaki videoda gayette iyi yapmış tek topu. Keza Eskişehir maçında Lorik Cana ile tek top yapmıştı, çok iyi hatırlıyorum. Ayhan Akman mükemmel değil ama çok da kötü bir oyuncu değil. Elimizde ki en iyi yerli orta saha oyuncusudur.

Ayhan'ın gerçek mevkisi klasik orta saha olsa da bu sezon önliberoda oynuyor. Bunu maçlarda görmemek mümkün değil.Bu maçta o mevki de oynadı ve yapması gereken, yapabilmesi gereken hiçbir şeyi yapmadı.

Ayhan'ın karakterinde kesinlikle tek top yok, maçların birkaç dakikalık bölümlerinde tek top yapsa da; oyun yapısı topu alıp sürekli oynamak.

Ayhan'ın maç içinde top çalabildiğini,ben göremiyorum.Eğer istatistik varsa, iyi olur. Zaten şu fizik ile ancak pas arası yapıp,top çalabilir ki ikili mücadelelerin çoğunda yerde kalıyor, maç boyu çalım yedi;Cesar'dan.

Barış'ı hem Ayhan'a hem de Mustafa'ya tercih ederim.

No Look geri pası da gördük ya ben daha bi'şey demiyorum!

No Look geri pası da gördük ya ben daha bi'şey demiyorum!

Gördük Gördükte az daha gol yiyorduk 2 tane akıl almaz pas hatası yaptı hücüma çıkarken geriye dönüyor veya top kaptırıyor

1 kere bile hızlı çıkamıyoruz hücüma Top Ayhanla Mustafaya gelince topu ayaklarında geveliyorlar

Maç başından sonuna kadar yerlerde sürünen biri vardı. Ayhan mıydı o ?

:D :D

Ayhan askere gitsin diye her maç sövüyorum ama gitmiyor..

Ya senden ne zaman kurtulacağız.

Ayhan yedeğe çekilirse orta sahamız kendine gelir.

Pino, Elano, Sarp, Misimoviç işte rakibi silecek orta saha

Derhal futbolu birak Ayhan. Bi kerede yuhlanmadan ayrilin bu takimdan. Zorlamayin taraftari.

Sarp'ın yanında Ayhan, Yıldız Tilbe'nin yanında Bar Rafaeli gibi kalır.

Bu sene çoğu maçta iyi olan Ayhan'dı beyler, tek maça bakarak niye böyle yorumlar yapıyorsunuz ?

B_c2d8c891878c867a12c3b82910b6f9fc.jpg

:D

Ayhan futboldan soğutuyorsun defol artık şu takımdan bıkkınlık geldi geriye dönmenden

BAM'sız hayat herkese başka sunar garip oyunlarını

BAM'sız hayat herkese başka kurar kahpe tuzaklarını

Yaptığı pas hatalrı, neredeyse her pozisyonda çalım yeme bir orta sahada aranan özellikler olsa gerek, her maç banko olmak için. Üç puan için sağolsun yine de. Böyle bir iki patlama ya da rakip basit hata yapmadığı sürece gol atamayacağız gibi.

İlk yarı çok kötüydü, bakmadan geriye pası falan da vardı. İkinci yarı biraz daha toparlandı, daha iyi oynadı diyebiliriz. Güzel de bir gol attı, bugün fena değildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt