#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Linderoth sağ back oynamaz.. Bir kere Steaua maçında mecburen oynadı.. Linderoth ön liberodur.. Maximum verimi ordan alırız...

Gercek mevkisi tabiki Önlibero, ama Skibbe ondan sagbek olarak yararlanmak istiyor.Birkac kere bunu belirtmisti.Linderoth döndügünde sag bek sikintimiz kalmayacak diye.

Bence mantikli.Bükres, Kayseri maclarinda süper oynamisti sagbekte ve en begendigim futbolcuydu.Orta sahada problem yok zaten.Mehmet Topal Ayhan ikilisi iyi anlasiyor ve basarililar.Bozmazlar.

Ama gercek mevkisi tabiki Önlibero bisey diyemem.

Yani futbolcu görmesek ayhan mükemmel oynuyor diyeceğim.. :D

Teo weeks barış fahri emin olun en az ayhan kadar oynar..

Yani inanmıyorum size napıyor bu ayhan ben göremiyorum?

Koca senede bi benficaya attığı pas var aklıma gerisi hep geriye..

Yani mücade desen top kapma istatistikleri yok barış topal daha çok kapıyor..

Kafam basmıyor.. :D

ayhanı benden baska herkez seviyor demekki... efsanevi F5 maçlarındaki hali gozumun onunde...baska takımda olsaydı coktan giderdi...

Ayhan Hagi döneminden beri cok iyi oynuyor.Allah nazardan saklasin..

Ama Mehmet Topal Ayhan ikilisi kesilmeyecek.Linderoth sag bek oynayacak

ve Sabri orta sahaya kaydirilacak.Sabri olmazsa Baris..

Skibbe bastan beri böyle düsünüyordu...

Kewell'ın iyileşmediğini varsayarsak;Sağ beke Sabri'yi koyarız önünde de Aydın yada Barış oynar.Linderoth'da asıl yeri ve en verimli olan yeri ön liberoda oynar.

Göze hoş gelen futbol mu bekliyorsunuz anlamıyorum Ayhan'dan.Adam gayet çalışkan ve yararlı olmak için elinden geleni yapıyor.Bazı futbolcular çok çalışır,çok yararlı olur ama maçta bir hareketiyle hatırlanmaz,bazısı da tek hareketiyle bile hiç unutulmaz(L10).Her mevkide oynatılıp gıkını çıkarmayan,bir süredir de iyi form tutmuş(bjk maçı dışında) bir adamı beğenmemeniz çok garip geliyor bana.Sevmemenize birşey diyemem de emeğe saygı.

bu sene takımın olmazsa olmazlarından bence Ayhan. şimdiye kadar görevini iyi şekilde yerine getirdi. onun olmadığı maçlarda oyunu kurmada ve hücuma çıkmada sıkıntı yaşayabiliriz, yaşadık da...

Göze hoş gelen futbol mu bekliyorsunuz anlamıyorum Ayhan'dan.Adam gayet çalışkan ve yararlı olmak için elinden geleni yapıyor.Bazı futbolcular çok çalışır,çok yararlı olur ama maçta bir hareketiyle hatırlanmaz,bazısı da tek hareketiyle bile hiç unutulmaz(L10).Her mevkide oynatılıp gıkını çıkarmayan,bir süredir de iyi form tutmuş(bjk maçı dışında) bir adamı beğenmemeniz çok garip geliyor bana.Sevmemenize birşey diyemem de emeğe saygı.

Yahu barışı m.topalı hatırlıyorumda onu neden hatırlamıyım? :)

Bence ayhan kötü hemde çok kötü.. :)

Hertha maçında topal barış oynadı orta sahada barışda topalda mükemmeldi..

Ayhan olsa böyle olmazdı..

Ayhanın eksileri

Fizik gücü yüksek değil omuz omuza mücadelelerde çabuk yıkılıyor..(bir orta saha oyuncusuna göre)

Hızlı değil(m.topal özellikle çok hızlı bir oyuncudur sadece hızlanması hızına göre biraz düşüktür keza barışta öyle)

Çirkef potansiyel kart görme riski var..

- aptalca pas hataları yapıp adamı delirtiyor(Bu özelliği beşiktaş maçında zirve yaptı)

Barış 3 ay sakatlıktan çıktığında kötü pas hatası yaptı diye demediğinizi bırakmadınız ayhana beşiktaş maçından sonra tek laf yok :)

Yani kıyaslarsak...

Ayhan kesinlikle barış topal kadar defansa katkı yapamıyor..

Hücümuda onlardan iyi değil(sürekli yan pas)

Eee nedir ayhanı müthiş oyuncu yapan?

Birgün Ayhan'ı beğeneceksin Onur ama benim ömrüm yetecek mi acaba :D

Bi gün beğendireceğiz Ayhan'ı Onur'a Sinan. :D

Ayhan tecrübelendikçe iyi oynuyo.Bende seviyorum.

Yahu barışı m.topalı hatırlıyorumda onu neden hatırlamıyım? :)

Bence ayhan kötü hemde çok kötü.. :)

Hertha maçında topal barış oynadı orta sahada barışda topalda mükemmeldi..

Ayhan olsa böyle olmazdı..

Ayhanın eksileri

Fizik gücü yüksek değil omuz omuza mücadelelerde çabuk yıkılıyor..(bir orta saha oyuncusuna göre)

Hızlı değil(m.topal özellikle çok hızlı bir oyuncudur sadece hızlanması hızına göre biraz düşüktür keza barışta öyle)

Çirkef potansiyel kart görme riski var..

- aptalca pas hataları yapıp adamı delirtiyor(Bu özelliği beşiktaş maçında zirve yaptı)

Barış 3 ay sakatlıktan çıktığında kötü pas hatası yaptı diye demediğinizi bırakmadınız ayhana beşiktaş maçından sonra tek laf yok :)

Yani kıyaslarsak...

Ayhan kesinlikle barış topal kadar defansa katkı yapamıyor..

Hücümuda onlardan iyi değil(sürekli yan pas)

Eee nedir ayhanı müthiş oyuncu yapan?

Müthiş oyuncu demiyorum ama joker oyuncu ve form tuttuğunda faydalı bir oyuncu.Demekki aynı gözle izlemiyoruz.Bence savunmayla defans arasındaki köprüyü iyi kuruyo.Hızlı oynadığı zaman takımı iyi hücuma çıkarıyor.Ayhan'a yavaş demek bana garip geliyor sadece topu ayağında fazla tutmaması lazım.Bunu da bir süredir yapmıyor çünkü yeni yerine tamamen alışmaya başladı.Mehmet Topal tam olarak o bölgenin oyuncusu ama Ayhan yıllarca daha önde oynadı.Hatta solda da oynadı.Takdir ettiğim şey çok profesyonelce davranması bu konuda.Çirkef hareketleri var katılıyorum bu çok tepki çekiyor ve sevilmemesine neden oluyor.Nedense bizim futbolcuların bazılarında olan bi durum.Bu aralar biraz azalttı sanki.En azından Ümit Karan kadar hakemle oynayıp,maçı falan bırakmıyo.Ayrıca en sevdiğim 3 oyuncudan biri M.Topal'dır ama o da bikaç maç anormal pas hatası yaptı ben tek kelime etmedim aynısı Barış içinde geçerli.Sonuçta Ayhan'ın katkısı oluyor bu takıma benim için de bu yeterli kimin sevip sevmediğiyle ilgilenmiyorum yinede emeğine saygı gösterilmesi lazım tüm futbolcularımızın.Son olarak 2 sene evvel sakatlanmadan önceki ve geçen sene son 6 haftadaki Ayhan mükemmele yakın top oynamıştır bi anda aklıma geldi :D

Ayhan Bana Göre Çok Gereksiz Bir Oyuncu

Bu Sene Sözleşmesinin 3 Sene uzatılmasını Bir Türlü Anlamıyorum Yönetim Bu Sene Nondayla Beraber Ayhanın Sözleşmesini uzatarak Çok Büyük yanlış Daha yaptı

Gelelim Ayhanın Olumsuz yönlerine

- Doğru Dürüst Şut Çekemiyor Orta Sahada oynayıpta Şut Çekemeyen Futbolcu Bana Göre olmaz

- Topu Aldığı Zaman Etrafında Bir kere Dönüp Zaman Kaybediyor Ve topu Hemen yanındaki Adama veriyor

- Ne Tam Defansif Nede Tam ofansif Ama Kendi Görüşüm ikisinide Beceremiyor

- Bir Sezonda iyi Oynadığı Maç Sayısı Bir Elin Parmakların Geçmez Diğer Maçlarda Çok Vasat veya Kötü Oynuyor Tamam Her Maç Harikalar yaratmasını Beklemiyorum Ama Önemli Bölgelerde Çok Öneli Pas Hataları yapıyor

- Tek Başına Top Kapamıyor Mücadele olarak Asla Bir Arda,Bir M.topal yada Bir Barış Kadar Hırslı Oynamıyor

- Çok Gereksiz kartlar Görüyor.En Basit Örnek Bjk Maçının Son Dklarında 1 metre Önündeki Topa Vurana kadar Tello 3 Metreden Gelip Topu Aldı Ayhan Her Zaman Gibi Yaptı yapıcağını Son Dk'da Bir Frikik Kazandırdı Allahtan Zapo Kullandı Frikiği

Herneyse Ayhanın yaptığı Hatalar Berbat Oyunu yaza yaza Bitmez Her Maç Bişeyler yazarım Nasıl olsa Şimdilik Ayhan Severlere Bunlar yeter :)

Ayhan bazen harika oynuyor bazen cok kötu ..

Ayhan'ın her maç tutturduğu bir standart var.Bir maç iyi bir maç kötü oynadığına katılmıyorum.Takımın en istikrarlı oyuncusu bana göre.Hemde senelerdir...

o benim yorumum ... bazen beni cildirdiyor .. ama haklisin daha cok iyi maclar cikariyor .. kötuden

Bu Sene Sözleşmesinin 3 Sene uzatılmasını Bir Türlü Anlamıyorum Yönetim Bu Sene Nondayla Beraber Ayhanın Sözleşmesini uzatarak Çok Büyük yanlış Daha yaptı

- Doğru Dürüst Şut Çekemiyor Orta Sahada oynayıpta Şut Çekemeyen Futbolcu Bana Göre olmaz

- Topu Aldığı Zaman Etrafında Bir kere Dönüp Zaman Kaybediyor Ve topu Hemen yanındaki Adama veriyor

- Bir Sezonda iyi Oynadığı Maç Sayısı Bir Elin Parmakların Geçmez Diğer Maçlarda Çok Vasat veya Kötü Oynuyor Tamam Her Maç Harikalar yaratmasını Beklemiyorum Ama Önemli Bölgelerde Çok Öneli Pas Hataları yapıyor

- Tek Başına Top Kapamıyor Mücadele olarak Asla Bir Arda,Bir M.topal yada Bir Barış Kadar Hırslı Oynamıyor

- Çok Gereksiz kartlar Görüyor.En Basit Örnek Bjk Maçının Son Dklarında 1 metre Önündeki Topa Vurana kadar Tello 3 Metreden Gelip Topu Aldı Ayhan Her Zaman Gibi Yaptı yapıcağını Son Dk'da Bir Frikik Kazandırdı Allahtan Zapo Kullandı Frikiği

Herneyse Ayhanın yaptığı Hatalar Berbat Oyunu yaza yaza Bitmez Her Maç Bişeyler yazarım Nasıl olsa Şimdilik Ayhan Severlere Bunlar yeter :)

O gereksiz oyuncunun o güzel performansları olmasa Uefa'da tur atlardık...!!!

Ayhan bu takımın jokeridir.Kötü oynadığı tabiki oluyo ama genelde istikrarlı bir futbolcu.

Pas hatası çok diyorsun Ayhan mevkisi nedeniyle topla çok buluşan bir oyuncu ancak buna rağmen en yüksek pas yüzdesi olan oyuncu.Geçen sene de öyleydi.İstatistiklere bakarsan anlarsın.8jk maçıyla ilgili yorum yapmaya gerek yok kötüydü gerçekten ama her oyuncunun kötü maçı olur.Öyle görürsek Ümit Karan'ı falan kovalım biz ;) .Bence Ayhan iyi top kapıyor,doğru yere topu çıkarıyor.Dediğim gibi tek yapması gereken takımı bazen daha hızlı atağa kaldırmak.Bir sezonda oynadığı iyi maç sayısı elin parmaklarını geçmez demişsin.Geçen sene son 6 maçta Ayhan'ın oynadığı futbolu bir daha izlemeni tavsiye ederim.Birkaç tane de fener maçı hatırlarım eksiksiz oynadığı.Ayrıca bu seneki performansını da ben çok beğeniyorum.Kimse sevmesin yeterki o böyle devam etsin!!Son olarak ne derseniz deyin de gereksiz kelimesi yanlış.

Ayhan dikine oynayabildiği zaman çok faydalı bir oyuncu.Pas hatası yapmasıda gayet normal.Bulunduğu mevkii bakımından.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt