#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yönetim Ayhanla 3 senelik sözleşme imzaladı,pek sanmıyorum jübile yapacagını ;)

ayhana koca uç yil ha vay vay ayhan bu oyununu 1 sene daha devam ettirmeyebilir

"Burada bırakacağım"

Tecrübeli oyuncumuz Ayhan "Hedefim futbolu Galatasaray’da bırakmak" ifadesini kullandı.

Tecrübeli oyuncumuz Ayhan Akman, "Futbol ve karakter olarak her yerde oynayacağıma kendimi hazırladım. Bu yüzden oynadığım mevkilerde sıkıntı yaşamadım. Performansımı her sene artırmaya çalışıyorum. Ben Galatasaray’ı yeni bir başlangıç olarak kabul ettim. Hedefim futbolu Galatasaray’da bırakmak" ifadesini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

"Burada bırakacağım"

Tecrübeli oyuncumuz Ayhan "Hedefim futbolu Galatasaray’da bırakmak" ifadesini kullandı.

Tecrübeli oyuncumuz Ayhan Akman, "Futbol ve karakter olarak her yerde oynayacağıma kendimi hazırladım. Bu yüzden oynadığım mevkilerde sıkıntı yaşamadım. Performansımı her sene artırmaya çalışıyorum. Ben Galatasaray’ı yeni bir başlangıç olarak kabul ettim. Hedefim futbolu Galatasaray’da bırakmak" ifadesini kullandı.

Kaynak: Hürriyet

5 yıl daha oynasın gerisini sonra düşünürüz:D

Ayhan'a tekmelik uyarısı

Galatasaray'ın Fortis Türkiye Kupası'nda oynadığı Malatyaspor maçına başlarken tekmelik takmayan Ayhan, daha sonra hakem tarafından uyarıldı. Hakem Tolga Özkalfa'ya aldığı bir darbeyi gösterirken tekmeliği bulunmadığı farkedilen Ayhan, yeniden yedek kulübesine gönderilerek tekmeliklerini taktıktan sonra oyuna dahil edildi.

-SEMİH KAYA İLK KEZ-

Galatasaray'ın genç oyuncusu Semih Kaya, (A) takımda sarı-kırmızılı formayı ilk kez resmi bir maçta giydi. Malatyaspor maçının yedekleri arasında bulunan 18 yaşındaki oyuncu, 89. dakikada Emre Aşık'ın yerine oyuna dahil oldu.

-CELİL'E TEPKİ-

Malatyasporlu futbolcu Celil Sağır, 90. dakikada oyundan alınırken, Galatasaray taraftarlarının tepkisiyle karşılaştı. Oyundan alınırken ıslıklanan Celil, yedek kulübesine girerken de numaralı tribündeki taraftarlarla atıştı. Kulübeye oturmadan önce kendisine laf atan seyircilerle diyaloğa girerek tartışan Celil'i, Malatyaspor teknik heyeti sakinleştirerek yedek kulübesindeki yerine oturttu.

-MERDİVENLER BOŞALTILSIN ANONSU-

Karşılaşmayı izlemeye gelen taraftar sayısı düşük olmasına karşın, devre arasında tribün merdivenlerinin boşaltılması için anons yapıldı. Tribünlerin büyük bölümünün boş kaldığı maçta, taraftarların biraraya toplanması nedeniyle merdivenlerin bulunuğu kimi bölümler kapanırken, anons yapılarak uyarıda bulunuldu.

Bir insan tekmeligi unutup nasıl maça çıkar yaw :D:D

ben ayhan akman kadar her sene ustune koyup ilerleyen ilerleyen bir futbolcu gormedim su zamana kadar galatasarayda.Kendinede iyi bakiyor belli bu,bence en az 3 sene daha oynar

Yıllanmış şarap tadında futboluyla bu takıma lazım Ayhan Akman!

Ayhan ateşle oynuyor

Galatasarayımızın üçüncü kaptanı Ayhan Akman Malatya maçında az daha kendini sakatlıyordu! Karşılaşmaya tekmeliksiz olarak çıkan tecrübeli futbolcu, aldığı bir darbe sonucunda büyük acı çekti. Dizinin altındaki kemikte kanama meydana gelen Ayhan’ın tekmeliksiz olduğunu gören maçın hakemi Tolga Özkalfa, duruma hemen el koydu. Özkalfa, tekmeliğini takması için Ayhan’ı saha kenarına gönderdi. Ciddi bir rahatsızlığı bulunmayan Ayhan, şansıyla sakatlıktan kurtuldu.

Kaynak: Fanatik

Ayhan ateşle oynuyor

Galatasarayımızın üçüncü kaptanı Ayhan Akman Malatya maçında az daha kendini sakatlıyordu! Karşılaşmaya tekmeliksiz olarak çıkan tecrübeli futbolcu, aldığı bir darbe sonucunda büyük acı çekti. Dizinin altındaki kemikte kanama meydana gelen Ayhan’ın tekmeliksiz olduğunu gören maçın hakemi Tolga Özkalfa, duruma hemen el koydu. Özkalfa, tekmeliğini takması için Ayhan’ı saha kenarına gönderdi. Ciddi bir rahatsızlığı bulunmayan Ayhan, şansıyla sakatlıktan kurtuldu.

Kaynak: Fanatik

Amacı ne ki acaba?

67658_5_090122161806.jpg

Ayhan’la 3 yıllık sözleşme imzaladık. İmzalar hem kendisine hem de kulübümüze hayırlı olsun.

Orta saha'nın tecrübeli ismi Ayhan Akman ise "Ben uzun yıllardır G.Saray’da mücadele ediyorum. 3 yıl daha imzaladım.

Bu formaya beni layık görenlere çok teşekkür ediyorum. Takımın transfer politikasını tabii ki değerlendiremem ama ben kendi performansımla bunu hak ettiğimi düşünüyorum" dedi
.

Ayhan'ın futbolunu çok beğeniyorum bu performansını devam ettirirse onu izlemek büyük keyif!

Zaten Ayhan iyi oynarsa çok güzel ama kötü oynadığı maçlarda adama saç baş yoldurtur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt