#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hareketleri falan çok ağırlaşmış, eskisi gibi çabuk değil. Hep geriye oynuyor. Topu tek hamlede kontrol edemiyor. Yaşlandı iyice, agresifleşti de. Bırakması lazım artık, olmuyor çünkü...

Ayhan hala en hareketli futbolcularımızdan. Barış da kenara alındıktan sonra ondan başka rakibin ayağından top çalan kalmadı.

Arkadaşlar yiğidi öldürün ama hakkını verin Ayhan dün iyi oynadı. Bu yaşta yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalışıyor bence. Her yere Ayhan yardım etmicek ona yardım edilecek ama yanındakiler "çok teknik"! olduğu için adam tek kalıyor. Ben izlediğim kadarı ile dün hücum olarakta defansif olarakta çabaladı Ayhan. Benim daha fazla beklentim yok Ayhandan ama yanındakilerden çok var.

Tek bir ise yarar artik. Herhangi bir Türk futbolcu alirken miktari biraz düsürmek icin takasta kullanilabilir. Baska birseye de yaramaz.

iyice agirlasmis, yapmak istediklerini uygulayamiyor artik, cok pas hatasi yapiyor

4 yıl daha oynar. Takımın en çok pres yapan, iyi pas yapan, hızlı şekilde sahanın heryerine ayak basan bir futbolcumuz. Bu tür çok yönlü futbolcu artık gelmiyor. Kullanabileceğimiz kadar kullanmayı bilelim.

4 yıl daha oynar. Takımın en çok pres yapan, iyi pas yapan, hızlı şekilde sahanın heryerine ayak basan bir futbolcumuz. Bu tür çok yönlü futbolcu artık gelmiyor. Kullanabileceğimiz kadar kullanmayı bilelim.

Herhalde en fazla bu kadar saçmayalabilir bir insan.Ayhan Akman 30 yaşında futbolu bırakmalıydı, sen ise 37'ye kadar oynayacağını söylüyorsun.

Herhalde en fazla bu kadar saçmayalabilir bir insan.Ayhan Akman 30 yaşında futbolu bırakmalıydı, sen ise 37'ye kadar oynayacağını söylüyorsun.

He he diyip geçin be kardeşim :D dikkate aldıkça azıtıyor adam

En iyi pas yapan en iyi pres yapan adammış birde çok yönlüymüş puhaa :D

Birkaç köşe yazarının Kasımpaşaspor maçı yorumlarında Ayhan hakkında yazdıkları:

Ayhan kalabalıklaşan Kasımpaşalılar’ın arasında fizik mücadelesi yaparken, pas atmayı unutuverdi.

Sabri, Aydın, Kewell ve Pino mükemmelliklerine, Ayhan’ın katkıları da bir başka Galatasaray güzelliğiydi tabii.

Öncelikle merkezde Ayhan’dan başka ayağa top oynayan yok zaten akşamı kurtaran yine aynı krampon. Barış, Cana ve ilk golün asistini yapmasına rağmen Aydın, pas özürlüler iki pas yapsınlar üçüncü isabetli olsun dişimi kırayım

Pino'nun hareketli oyunu, Kewell'ın zekası ve asistleri, Ayhan'ın çalışkanlığı ve sorumluluğu, Aydın'ın süreti ve iyi oyunu, son olarak Hagi'nin doğru oyuncu değişiklikleri maçta dikkat çekenlerdi.

Sana hakaret eden varsa da sahip çıkan çok Ayhan. Sakın üzülme.

Ayhan bu takima en cok katki yapan futbolcu, neden, cünkü en cok sorumlulugu kendisi aliyor. Hem savunmaya yardimci oluyor hem de hücum oyuncularina pas atiyor. Belki milimitrik pas atmiyor, belki attigi paslarin yüzde 75`i sadece isabetli oluyor ama yine de en fazla katkiyi o yapiyor. Ayhan`in adi Lorik olsaydi, herkes methiyeler ederdi.

Ayhan'ın iyi pas attığı doğru ama hepsini geri pas olarak kullanıyor.Çok yönlü olduğuda doğru çünkü aldığı her topta 360 derece dönüyor.

[video=youtube;PisfgBTjC_8]https://www.youtube.com/watch?v=PisfgBTjC_8[/video]

:D

Yalnız topa ıska geçmese topu nereye doğru atmayı düşünüyor bu pozisyonda çözebilen varmı :D

o pozisyona ilk önce şaşırdım, acaba ayhan bilerek mi yaptı dedim kendi kendime, sonra anlayınca durumu koptum, içimden lan bizim ayhana bak filan diyordum, durum öyle değilmiş :D

Sakalı, bıyığı kesmiş;

2e0jn2c.jpg

[video=youtube;Xqj9jF1HioU]https://www.youtube.com/watch?v=Xqj9jF1HioU[/video]

:asd:

2e0jn2c.jpg

Bu adam kel olsa hic yakismaz. :asd:

Harry Potter daki büyücü var ya, Voldemord sanirim ismi. Ayni ona benzer ozaman. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt