#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Aha basladi anti Ayhan fest.

Ayhan'ın yaşlanması ve eski formundan uzak olmasının yanında bu kadar kötü gözükmesinin sebebi Cana'nın 3. bir stopermiş gibi oynaması ve defans bloğunun çok geriye yaslanması da olabilir. Çok geniş bir alanı bu yaşında istese de kontrol edemez zaten Essien de kontrol edemez.

Topu 30 metre surup ileriyle isabetli bir sekilde iletmesini gozden kaciranlar yarin gelip "YAN FE GERY PAZ YABAYOR YHAUFS .d .d .d" demeyecekler mi, iste ona yaniyorum ustadlar.

Topu 30 metre surup ileriyle isabetli bir sekilde iletmesini gozden kaciranlar yarin gelip "YAN FE GERY PAZ YABAYOR YHAUFS .d .d .d" demeyecekler mi, iste ona yaniyorum ustadlar.

Geri pas Xavi'de yapiyor ama onemli olan, geri pas yaptiginda hemen dogru yerde pozisyon almak ve tekrar topla bulusabilecek yerde durmak. Ama suc Ayhan'da degil onu oynatanda, tempo filan kaldiramiyor Ayhan artik, cok agir.

Geri pas Xavi'de yapiyor ama onemli olan, geri pas yaptiginda hemen dogru yerde pozisyon almak ve tekrar topla bulusabilecek yerde durmak.

Ayhan yapiyor bunu zaten. Takimda 3-4 tane topcu var ki pas verdikten sonra bosa kacan, Ayhan da bunlardan biri.

Uzun pasi bilmem. Top saklama konusunda gayet iyidir. Ara paslari da arada sirada atar, zaten dakka basi atilmaz ara pas. Benfica macinda Umit Karan'in golunde Arda'ya attigi pas ya da Sivas macinda (hangisi hatirlamiyorum) Baris'a yaptigi asistten Ayhan hocanin akil dolu paslari nasil attigini gorebilmek pek mumkun.

Dunyanin en iyi topcusu oldugu icun.

Seni allah bildiği gibi yapsın ayhan başka birşey yok.sende suç yok seni floryaya sokanın....

Orta saha oyuncularımız arasında gizli defansçılar ve gizli forvetçiler olursa yalnız kalan Ayhan tek başına ne yapsın? Gençlerbirliği orta sahamızı rahat geçti.

Hafta sonu maç günü gelince Ayhan:Ulan bugünde maç mı olur ya diyecek kıvama gelmiş,artık yol almalı.

Gizli defansçılar. :asd:

Birkaç köşe yazarı buna benzer şeylerden bahsetmişti. Cana orta sahada olduğu halde defans oyuncusu gibi oynuyor. Kewell de orta saha oyuncusu ama o da gizli forvet gibi oynuyor çoğunlukla. Neticede Ayhan yalnız kalıyor, orta sahada tek başına çırpınıyor. Barış'ın pres olarak çok katkısı var, ama bazı orta saha görevlerini tam yerine getiremiyor maalesef. Hagi geçen hafta sırıtan bu yanlışı düzeltmeliydi.

Orta saha oyuncularımız arasında gizli defansçılar ve gizli forvetçiler olursa yalnız kalan Ayhan tek başına ne yapsın? Gençlerbirliği orta sahamızı rahat geçti.

Artist Aydın'ı saymıyorum bile. Saha da mı, değilmi hiç belli değil. Sadece ışıklar yanınca, kamera çalışmaya başlayınca görüyoruz onu. Neticede Ayhan orta sahada tek başına kalıyor. Yinede birşeyler yapmak için çırpınıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt