#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ulan seni her maç sahada görüp Misimoviç'in olmayışına nasıl üzülüyorum anlatamam,kralsın Ayhan kral!

Ulan Mustafa Sarp biter,Barış başlar oda iyi oynar sen içine edersin takımın yok mu kardeşim sizin bir ortanız ya,bir maç kanser etmeyin bir standart oyununuz olsun ya rezil oynuyorsunuz ya da şansla çok iyi oynuyorsunuz..

Takımda en son ıslıklanacak oyuncu. En azından mücadale ediyor. Cana'ya tezahürat edilirken Ayhan'ın yuhalanması haksızlık..

İşte bizi bitiren zihniyet..

Mücadele etmek yetmiyor kardeşim iş yetenekte biter,ayrıca Ayhan ve Cana'nın görevleri farklı,Ayhan'ın oyunu kurması lazım,alıp Hakan Balta'ya olmadı alıp 5 metre yanındakine pas vererek oyun kurulmaz..

Onunde bosa kacmaktan aciz abuk subuk topcular varken Xavi'yi getirsen ancak o oyun kurar.

Takımda en son ıslıklanacak oyuncu. En azından mücadale ediyor. Cana'ya tezahürat edilirken Ayhan'ın yuhalanması haksızlık..

Zaten hiçbir özelliği yok.Mücadele etmeyecekte ne yapacak?Ayhan sorumluluktan kaçıyor.Cana ise istenilenden fazlasını vermek istiyor.Ayhan sadece kötü futbolcu değil,aynı zamanda kendine bakmadan takım arkadaşlarınında moralini bozuyor.Taraftara şirin gözükmek adına Pino'ya,H.Balta'ya bağırmak kolay.Sen ne yaptın diye sorarlar adama.

Ayhan bu takımın en iyi yerli ortasahasıdır. Gönderilmesi gereken o kadar çapulcu varken Ayhan'a sallamak çok manidar.

ayhan%2Bakman.png

Bir susun yahu, herkese saydirdiniz kac senedir adam gibi cikip topunu oynayan Ayhan'a mi geldi sira? Akbabalar sizi.

bu takımda olmasından utandığım futbolcu onu destekleyenlere şaşıyorum hakkaten

Bu adamın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum.Selçuk bunun yanında Xavi kalır.

Bu AYHAN AKMAN I koruyanlar bence galatasaraylı olamaz....yada futbolun f sini bilmiyolar... adama her maç 100 kişilik bi grup var 90 dakika bela okuyoruz biliyomusunuz..bu takımda herkesten önce yollanacak kişiliksiz ,karektersiz,2 lafından biri küfür olan bu adamdır....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt