İbrahim Aydoğan
Kırmızı Üye
- 24 Kasım 2008
- 2.314
- 0
- 1.306
Cevap: #18 Ayhan Akman
Çapsız taraftara çapsız futbolcu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bos adamdan bos mesajlar.
Ortaliga abuk subuk mesajlar atma devri bitti, artik Ayhan'a edilen her lafa yetisecegim.
Yürü Reis, Arda Turan'nın resmi savunucusu olarak desteğimi sunarım. :tiphat:
Herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım bana göre Ayhan çapsızın önde gidenidir
Sana göre Xavidir
Herkes senle aynı düşünücek diye kaide yok ben senin Ayhanı övme mesajlarını alıntılayıp altına çapsızsın demediğime göre seninde bunu bana yapma hakkın yok
Var.
Ayhan'i ovmek capsizlik degildir. Ayhan ve taraftara capsizlik demek iste bilmemneliktir. Aradaki farki bilelim.
Capsiz ne demek yahu? Caps gibi birsey mi? Bir futbolcunun capsiz olarak nitelendirildigini ilk kez goruyorum. Ayrica, yas: 32 yaziyor. Demek ki son 9.5 seneyi bilincli bir sekilde izledigini varsayabiliriz. Ama Ayhan'a yeteneksiz dedigine gore maalesef bitkisel hayatta takip etmissin takimi degerli kardes.![]()
Capsiz ne demek yahu? Caps gibi birsey mi? Bir futbolcunun capsiz olarak nitelendirildigini ilk kez goruyorum. Ayrica, yas: 32 yaziyor. Demek ki son 9.5 seneyi bilincli bir sekilde izledigini varsayabiliriz. Ama Ayhan'a yeteneksiz dedigine gore maalesef bitkisel hayatta takip etmissin takimi degerli kardes.![]()
Ayhan bitmiş okeye dönüyor.Apaçigibi savunulmasına gerek yok.Teşekkür edilip yollar ayrılmalı.
bu takımda olmasından utandığım futbolcu onu destekleyenlere şaşıyorum hakkaten
Bu AYHAN AKMAN I koruyanlar bence galatasaraylı olamaz....yada futbolun f sini bilmiyolar... adama her maç 100 kişilik bi grup var 90 dakika bela okuyoruz biliyomusunuz..bu takımda herkesten önce yollanacak kişiliksiz ,karektersiz,2 lafından biri küfür olan bu adamdır....
Bu adamın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum.Selçuk bunun yanında Xavi kalır.
heheheh çok komik...
Size sorarım onun oynadığı mevkiiye mevcut kadrodan kimi koyarsınız? Barış'ı mı, M.Sarp'ı mı yoksa Cana'yı mı? Hangisi Ayhan'dan daha iyi? Evet biz futbolun f sinden anlamıyoruz. Hadi biz boşver Geretz, Kalli, Skibbe, Rijkaard, Hagi... bunlarda anlamıyormuş futboldan.
Ayhan top kaptırdığı zaman 100 kişilik gruptan 90 dak. beddua alır, küfür yer. Aynı hataları Elano yapınca aynı grup "adam ne yapsın canım yanında ki adamlar adam olmayınca" diye savunma hazırlarlar. Ayhan kimlerle oynuyor peki, al-ver yapabileceği adam mı var yanında?-Bu çifte standart niye? Öyle kuru-sıkı sallamakla olmuyor bu işler. Evet doğrudur, yaşı ilerlemiştir, bence de direkt oynayabilecek bir oyuncu değil ama mevcutların içinde en iyisi Ayhan'dır.
Başkalarının Galatasaraylılığını ölçen önce kendisine baksın.