Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ayhan karakterli çetecilik yapmayan abilerdendir..Ayhan büyük takım formasının değerini bilendir dakika kaç olursa olsun ileri gitmeye çalışan kapasitesi ölçüsünde didinen ve çoğu maçta en çok koşan oyuncumuzdur..
Hakan'a Servet'e gider yapıyor diye ilk 11'mi oynaması gerekiyor? Burası çete örgütü değil futbol takımı Ayhan'da artık bizi kaldırmıyor.
Evet o kadar hırslı ki derbiden bir hafta önce sarı kartı olmasına rağmen,kırmızı görmek için elinden geleni yapacak kadar Galatasaraylıdır..
Diyeceksiniz ki hakem atmadı derbide de oynadı,banane kardeşim adam zor durumlarda hemen sıyrılıyor işin içinden Galatasaray'ın kaptanlığına asla yakıştıramadığım bir isim.
Bunu deken sabri desem; oooo çok kral topçu galatasaraylı hırsıyla oynnar mükemmeldie dersin eminim...
Kulübede abi olmalı...
Hakan Şükürüde iyi biliriz o ve çetelerini...Ne topçuları yediler jardel geldi ona bile dar ettiler H. şükür beyefendinin takımdaki genç müridleri...Jardel sportinge gitti yne gol kralı oldu...biz yne şampiyonluktan olduk..Ersunu milli takımdan etti Gs nin her hocasını..fatih terimle Jip yüzünden karşı karşıya geldi..Abiilik Takımı hocayı kovdurup şampiyon yapmak cemaat kurup istediği oyuncuyu oynatıp istemediği oyncuyu oynatmamak değildir..
Hiçkimse....ama Kıyaslayan sensin...Ben ayhan iyi abi kulübedede olsa takımda kalmalı diyorum sen Abi hakan şükür gibi olur diyosun..Ülkemizde o kadar fazla sayıda olsa hakan şükür bulurduk bizde öyle bi abi H şükürde böyle değerli olmazdı demi???Baros kalısn gocü olarak desem gocü dediğin Metin oktay gibi olur demekle aynı şey...
Hiçkimse....ama Kıyaslayan sensin...Ben ayhan iyi abi kulübedede olsa takımda kalmalı diyorum sen Abi hakan şükür gibi olur diyosun..Ülkemizde o kadar fazla sayıda olsa hakan şükür bulurduk bizde öyle bi abi H şükürde böyle değerli olmazdı demi???Baros kalısn gocü olarak desem gocü dediğin Metin oktay gibi olur demekle aynı şey...