#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hakan'a Servet'e gider yapıyor diye ilk 11'mi oynaması gerekiyor? Burası çete örgütü değil futbol takımı Ayhan'da artık bizi kaldırmıyor.

Ayhan karakterli çetecilik yapmayan abilerdendir..Ayhan büyük takım formasının değerini bilendir dakika kaç olursa olsun ileri gitmeye çalışan kapasitesi ölçüsünde didinen ve çoğu maçta en çok koşan oyuncumuzdur..

Bırakın kardeşim eskimişse atacaksın,Ayhan'ın sahada yaptığı tek iş alıp 3 metre yanındaki arkadaşına topu atmaktır..

Bunuda profesyonel olmasına gerek yok,futbolla çok alakalı soğukkanlı her insan yapabilir,Galatasaray'ın ortasahasında iki yönlü sözde oynayan tek oyuncu 33 yaşında olursa eğer Galatasaray işte böyle 10.cu sırada olur.

Ayhan'ın hırsı boş yere kart görmekten başka hiçbir işe yaramıyor.

Evet o kadar hırslı ki derbiden bir hafta önce sarı kartı olmasına rağmen,kırmızı görmek için elinden geleni yapacak kadar Galatasaraylıdır..

Diyeceksiniz ki hakem atmadı derbide de oynadı,banane kardeşim adam zor durumlarda hemen sıyrılıyor işin içinden Galatasaray'ın kaptanlığına asla yakıştıramadığım bir isim.

Hakan'a Servet'e gider yapıyor diye ilk 11'mi oynaması gerekiyor? Burası çete örgütü değil futbol takımı Ayhan'da artık bizi kaldırmıyor.

ilk 11 de oynasın diyen yok zaten...Kulübede ayhan gibi tecrübeli takımını seven karakterli bi abi ye ihtiyaç vardır....Ayhan buyüzden kalmalıdır...ama kalsın demek 11 de oynasın demek değildir...Her büyük kulüpte böyle tecrübeli kaptan yada abiler vardır kimi zaman kulübede kimi zaman azda olsada oyundadır.....

Evet o kadar hırslı ki derbiden bir hafta önce sarı kartı olmasına rağmen,kırmızı görmek için elinden geleni yapacak kadar Galatasaraylıdır..

Diyeceksiniz ki hakem atmadı derbide de oynadı,banane kardeşim adam zor durumlarda hemen sıyrılıyor işin içinden Galatasaray'ın kaptanlığına asla yakıştıramadığım bir isim.

Bunu deken sabri desem; oooo çok kral topçu galatasaraylı hırsıyla oynnar mükemmeldie dersin eminim...

Anlatamıyorum ki.. Ayhan takımımızda neden oynuyo?? yerine oynayacak adam yok..Ve oynayanların içinde en teknik olanı(Barış M.sarp) acı ama öyle..Ve 33 yaşında her maç en az Sabri ve Barış kadar koşar Her maç ruhsuz hata yapan her oyuncuya sahada kızar son sn ye ye kadar ileri gitmek ister kapasiitesini sonuna kadar kullanan bi oyuncu....

Hakan Şükürüde iyi biliriz o ve çetelerini...Ne topçuları yediler jardel geldi ona bile dar ettiler H. şükür beyefendinin takımdaki genç müridleri...Jardel sportinge gitti yne gol kralı oldu...biz yne şampiyonluktan olduk..Ersunu milli takımdan etti Gs nin her hocasını..fatih terimle Jip yüzünden karşı karşıya geldi..Abiilik Takımı hocayı kovdurup şampiyon yapmak cemaat kurup istediği oyuncuyu oynatıp istemediği oyncuyu oynatmamak değildir..

Hakan Şükürüde iyi biliriz o ve çetelerini...Ne topçuları yediler jardel geldi ona bile dar ettiler H. şükür beyefendinin takımdaki genç müridleri...Jardel sportinge gitti yne gol kralı oldu...biz yne şampiyonluktan olduk..Ersunu milli takımdan etti Gs nin her hocasını..fatih terimle Jip yüzünden karşı karşıya geldi..Abiilik Takımı hocayı kovdurup şampiyon yapmak cemaat kurup istediği oyuncuyu oynatıp istemediği oyncuyu oynatmamak değildir..

H.Şükür'ün o kadar gücü olsaydı bugün halen Galatasaray'da top oynuyor olurdu.H.Şükür'ün takımda etkisi çoktu ama bu H.Şükür'ün takıma olan hükmü değil sevgisiydi.Ersun Yanal,H.Şükür'ü oynatmadığı için değil,başarısız olduğu için gitti.H.Şükür Jardel'i yollayabilecek olsa Hagi'yi de yollardı

Takımda oynaması mantık dışı...Ama oynamasına gerek yok o hala kulüpte..Soyunma odasında antremanda her gelen hocanın aklında....Hakan şükür TR deki gelmiş geçmiş en büyük lobili oyuncudur..

Hakan Şükür'e hala laf atıyorsunuz ya,bırakın Ayhan kim Hakan Şükür kim..?

Hakan Şükür'ün Galatasaray'a verdiğini tarihte kaç oyuncu vermiştir?

Hiçkimse....ama Kıyaslayan sensin...Ben ayhan iyi abi kulübedede olsa takımda kalmalı diyorum sen Abi hakan şükür gibi olur diyosun..Ülkemizde o kadar fazla sayıda olsa hakan şükür bulurduk bizde öyle bi abi H şükürde böyle değerli olmazdı demi???Baros kalısn gocü olarak desem gocü dediğin Metin oktay gibi olur demekle aynı şey...

Hiçkimse....ama Kıyaslayan sensin...Ben ayhan iyi abi kulübedede olsa takımda kalmalı diyorum sen Abi hakan şükür gibi olur diyosun..Ülkemizde o kadar fazla sayıda olsa hakan şükür bulurduk bizde öyle bi abi H şükürde böyle değerli olmazdı demi???Baros kalısn gocü olarak desem gocü dediğin Metin oktay gibi olur demekle aynı şey...

Beni üzen bize bu kadar büyük mutluluklar yaşatmış bir adamın malesef hiç değerinin bilinmemesi,Avrupa'da her hangi bir takımın efsane oyuncusu olsaydı cidden çok büyük saygı duyarlardı ama burada böyle..Ayhan'a gelince hiçbir zaman o mertebede olamayacak benim görüşüm..

Takımda Ayhan'ı adam yerine koyan çok az kişi var ki onlarda kendi grubu. Şamar oğlanına dönüyor maçlarda. Ne abisi?

Olamayacak tabi haklısın...Bu takımda yaşı büyük eskilerden birileri kalacak bu kesin...Bende bu kişi ayhan olsun diyorum bu sadece..çünkü bu rezil haldeki takımımda bu yaşında gençler kadar hatta bazı maçlar daha fazla koşan takımdaki basiretsizlere kızan formanın büyüklüğünü bilen biri...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt