#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Hayri ben sana yönelik bir mesaj yazmadım sende bana yazma seninle gereksiz laf dalaşı yapmak istemiyorum

Ortaliga abuk subuk mesajlar atma devri bitti, artik Ayhan'a edilen her lafa yetisecegim.

Herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım bana göre Ayhan çapsızın önde gidenidir

Sana göre Xavidir

Herkes senle aynı düşünücek diye kaide yok ben senin Ayhanı övme mesajlarını alıntılayıp altına çapsızsın demediğime göre seninde bunu bana yapma hakkın yok

Herkesin kendi düşüncesidir saygı duyarım bana göre Ayhan çapsızın önde gidenidir

Sana göre Xavidir

Herkes senle aynı düşünücek diye kaide yok ben senin Ayhanı övme mesajlarını alıntılayıp altına çapsızsın demediğime göre seninde bunu bana yapma hakkın yok

Var.

Ayhan'i ovmek capsizlik degildir. Ayhan ve taraftara capsizlik demek iste bilmemneliktir. Aradaki farki bilelim.

Capsiz ne demek yahu? Caps gibi birsey mi? Bir futbolcunun capsiz olarak nitelendirildigini ilk kez goruyorum. Ayrica, yas: 32 yaziyor. Demek ki son 9.5 seneyi bilincli bir sekilde izledigini varsayabiliriz. Ama Ayhan'a yeteneksiz dedigine gore maalesef bitkisel hayatta takip etmissin takimi degerli kardes. :o

Capsiz ne demek yahu? Caps gibi birsey mi? Bir futbolcunun capsiz olarak nitelendirildigini ilk kez goruyorum. Ayrica, yas: 32 yaziyor. Demek ki son 9.5 seneyi bilincli bir sekilde izledigini varsayabiliriz. Ama Ayhan'a yeteneksiz dedigine gore maalesef bitkisel hayatta takip etmissin takimi degerli kardes. :o

heheheh çok komik...

Hayri Ayhan yetenekli deme..Son 9.5 senede 1 sene top oynamış adam gibi. düzenli olarak dorma giydiği 8 senede ise sadece 2 şampiyonluk var. Yani takım o kadar berbat durumda ki Ayhan yetenekli gözüküyor olabilir.

Ayhan bitmiş okeye dönüyor.Apaçigibi savunulmasına gerek yok.Teşekkür edilip yollar ayrılmalı.

Arkadaş tamamda herkes övmek sevmek zorundamı diyorum işte bende

Mesela ben Aydını severim sen sevmessin bu kadar basittir

Bana göre Ayhan artık bu takımda forma giymeye layık değildir

Bu benim fikrimdir

Artık Galatasarayın ortasahası Ayhana emanet edilmemelidir. Sadece yedek olur.

bu takımda olmasından utandığım futbolcu onu destekleyenlere şaşıyorum hakkaten

Bu AYHAN AKMAN I koruyanlar bence galatasaraylı olamaz....yada futbolun f sini bilmiyolar... adama her maç 100 kişilik bi grup var 90 dakika bela okuyoruz biliyomusunuz..bu takımda herkesten önce yollanacak kişiliksiz ,karektersiz,2 lafından biri küfür olan bu adamdır....

Bu adamın nesini beğeniyorsunuz anlamıyorum.Selçuk bunun yanında Xavi kalır.

Size sorarım onun oynadığı mevkiiye mevcut kadrodan kimi koyarsınız? Barış'ı mı, M.Sarp'ı mı yoksa Cana'yı mı? Hangisi Ayhan'dan daha iyi? Evet biz futbolun f sinden anlamıyoruz. Hadi biz boşver Geretz, Kalli, Skibbe, Rijkaard, Hagi... bunlarda anlamıyormuş futboldan.

Ayhan top kaptırdığı zaman 100 kişilik gruptan 90 dak. beddua alır, küfür yer. Aynı hataları Elano yapınca aynı grup "adam ne yapsın canım yanında ki adamlar adam olmayınca" diye savunma hazırlarlar. Ayhan kimlerle oynuyor peki, al-ver yapabileceği adam mı var yanında?-Bu çifte standart niye? Öyle kuru-sıkı sallamakla olmuyor bu işler. Evet doğrudur, yaşı ilerlemiştir, bence de direkt oynayabilecek bir oyuncu değil ama mevcutların içinde en iyisi Ayhan'dır.

Başkalarının Galatasaraylılığını ölçen önce kendisine baksın.

Size sorarım onun oynadığı mevkiiye mevcut kadrodan kimi koyarsınız? Barış'ı mı, M.Sarp'ı mı yoksa Cana'yı mı? Hangisi Ayhan'dan daha iyi? Evet biz futbolun f sinden anlamıyoruz. Hadi biz boşver Geretz, Kalli, Skibbe, Rijkaard, Hagi... bunlarda anlamıyormuş futboldan.

Ayhan top kaptırdığı zaman 100 kişilik gruptan 90 dak. beddua alır, küfür yer. Aynı hataları Elano yapınca aynı grup "adam ne yapsın canım yanında ki adamlar adam olmayınca" diye savunma hazırlarlar. Ayhan kimlerle oynuyor peki, al-ver yapabileceği adam mı var yanında?-Bu çifte standart niye? Öyle kuru-sıkı sallamakla olmuyor bu işler. Evet doğrudur, yaşı ilerlemiştir, bence de direkt oynayabilecek bir oyuncu değil ama mevcutların içinde en iyisi Ayhan'dır.

Başkalarının Galatasaraylılığını ölçen önce kendisine baksın.

Ben bu cümleleri aynen kurdum çok önceleri ama bu Ayhan'ın yeterli olduğu anlamına gelmez.Tugay- Emre-Suat-Okan-Ümit-Ergün olsa mesela ortasahada koyarmısın bu adamı? Cevap hayırsa bitmiştir. Benim için çıta o adamlardadır.Gelenler en kötü onlar kadar olmalılar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt