#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'a kızmıyorum artık . Bunu göz göre göre oynatana kızıyorum HAGI gerçekten sabır taşırıcı hareketler yapıyor .

Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan

Bağıra bağıra geliyorum dedi.

Sanki zorla oynatıyoruz. Yani koca kulüpte başka futbolcu kalmamış gibi. Bitmiş işte adam, bırakın gitsin yahu yunanistana mı gidecek , ispanya mı artık

bir sürü antrenör degisti fakat ne hikmetse ayhan ve baris takimda. sanirim arkalari cok kuvvetli. baska bir anlam veremiyorum.

Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan Ayhan kaptan, kaptan Ayhan

Bağıra bağıra geliyorum dedi.

Bu adam hangi torpille bu takım kaptanı oluyo bu ne abi takımın haline bak

Bu Ayhana inegölspordayken bile gıcık oluyordum şimdi artık diyecek bişey bulamıyorum. Bugüne kadar onu takımda tutanları da eşşekler kovalasın

Her sene Ayhan gitmeli, gidecek derken 10 yıldır Galatasaray'da bu adam.

Adamin sari karti var ama hala hakeme itiraz ediyor, kafasi calissa biraz rahat durur ikinciyi yememek icin, biktim boyle her pozisyondan sonra hakeme itiraz eden futbolcularda

valla hic savunmak istemiyorum ama bugünkü mactaki verilen kararlardan sonra her oyuncunun tepesi atar.

hem kirmizi karti itraz icin yemedi normal olan bir foul icin atildi.

ne olursa olsun cok sacma karardi bu!

Arkadasim sadece bu mac icin demiyorum ayhan bunu her mac yapiyor, bi iki pozisyonda itiraz eder tama derim ama her pozisyondan sonrada edersen sari karti yersin, sonucta hakem calmis faulu kararindan donemez yani

Bu adam hangi torpille bu takım kaptanı oluyo bu ne abi takımın haline bak

Torpille değil de,yıllarca bu takıma hizmet verdiği için 2.kaptan olmuş olabilir.

Galatasaray kaptanı olacak birisi değil tabiki.Artık Ayhan'ın bu takımdan kesilmesi gerek.Bunun devre arasında karşılıklı,iyi bir şekilde yapılması gerekiyordu ama yönetim bunu yapmayarak klasik hatalarından birini yaptı.böylece cefasınıda onlar çekecek.

Torpille değil de,yıllarca bu takıma hizmet verdiği için 2.kaptan olmuş olabilir.

Galatasaray kaptanı olacak birisi değil tabiki.Artık Ayhan'ın bu takımdan kesilmesi gerek.Bunun devre arasında karşılıklı,iyi bir şekilde yapılması gerekiyordu ama yönetim bunu yapmayarak klasik hatalarından birini yaptı.böylece cefasınıda onlar çekecek.

Hadi tamam yönetim göndermedi ama insan kendi kendi bi hesap çeker ben bu takıma bişey katabiliyormuyom diye? Yok abi adam paramı yatırın ben kalecide olurum mantığı var formayı takmıyor . Haram olsun kazandığın paralar

Dünkü sarı kartları affedilir gibi değildi.

Çıkmalı, camiadan özür dilemeli.

bence bu senenin en büyük oscar adayı...

16 yıldır futbolcu taklidi yapıyor kolay değil...

Seni çöpe atacağım poşete yazık...

Şimdi G.Antep maçında cezasını çekip ligde oynayacakmı bu? :sad007:

Bu kişilik halen takımda oynucaksa Galatasaray taraftarına yapılan bir eziyettir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt