#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Seni A2'ye yollaması farz bu takımın..

Ne biçim kaptansın sen ya,mahalle arası topçusu gibi hakkını arıyorsun,bu sene 2.kez yapıyorsun atılmak için herşeyi..

İstemiyorum abi senin gibi çirkef ve vasıfsız oyuncuyu bitmişssin Ayhan bitmiş!

Delikanlıysan git sözleşmeni feshet evinde otur!

Ayhan senin de, seni oynatan zihniyetin de, seni savunanın da gelecek dünya zihinsel engelliler gününü şimdiden kutluyorum..

Bu camiaya daha fazla hakaret etmeden gitme Ayhan reis.Skibbe dönemindeki Ayhan'ı hatırlayalım.Ama şimdi git.

ayhandan kurtulduğumuz gün orta sahaya iniestayı alımış kadar sevineceğim

zaten hemen hemen orta sahaya aynı etkiyi yapar

Keşke dün hakem p.çne kafayı gömseydin kaptan. Bakma burdaki vefasızlara sanki zorla adam kendini oynatıyor. Zaten son senen bari bu büyüklüğü yapsaydın takımın hakkını yiyenlere o kafayı bizler adına atsaydın.

Kırmızı kart gördüğü içinde en az 1 maç daha ceza alıcak ve 2 maç oynamıycak . Ben 2 hafta boyunca Resmi tatil ilan edilsin ve bunu kutlayalım arkadaşlar

Kırmızı kart gördüğü içinde en az 1 maç daha ceza alıcak ve 2 maç oynamıycak . Ben 2 hafta boyunca Resmi tatil ilan edilsin ve bunu kutlayalım arkadaşlar

G.Antep maçında cezasını çekecek.Eskişehir maçında sahada :sad007:

Ayhan kendini bi izlese maçlarda nasıl oynadığını eminim kendi kendine küfür eder

Ey Ayhan. Suç sende değil seni oynatan da. Suç seni oynatana senden daha iyisinni bulamayan yönetimde. Suç zamanında tepki veremeyen taraftarda. Senden beklentim Hagi ile toplantı yap ve de ki; geri kalan maçlarda benim yerime altyapıdan bir oyuncu oynatın hocam de. öylesi Galatasaray'ın geleceği için daha iyi olur de. Benim yaşım 34 de. Benden hala ne bekliyorsunuz hocam de.

BAMların reisi oynayacak. Mustafa reis Antep maçını tek başına alır. :o

Klübden gittiği gün Resmi tatil ilan edilip kutlansın daha ne diyeyim...

Ayhanın kaptanlığı alınmalı kesinlikle. Lüzümsuz tartışmalara gerek yok bu takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt