#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Millet Culio iyi bir yedek olur kalsin diyor. Bence Culio gidip Ayhan yedek olarak kalmali. Bir sezon daha oynar sonra layik oldugu sekilde emeklilige ugurlariz.

Yıllarca bu kulübe hizmet etmiş adamı kovacak değiliz.Jübilesini bizde yapmalı.Biraz vefa

5 tane göbek oyuncusu fazla bile Culio-Selçuk-Yabancı-Yekta-G.İnler

şu adamın nesini tartışıyosunuz.bir an önce defolup gitmeli

Ayhan ve Culio tahminimce kalacaklar.

Hala Galatasaray kaptanına defolup gitsin diyenler var ya. Adam 10 yıl top oynadı ter akıttı bu kulüpte ve bence armanın hakkını vermiş bir adam. Jubile teklif edilip yollar ayrılmalı demek varken mal mal konuşmayın ya.

Hala kötü bir futbolcu oldugunu düşünmüyorum geçtiğimiz sezon banko olarak düşünüldü fakat yaşı itibariyle sürekli maç temposunu kaldıramadı. Zaten Under döneminde aralıklı oynamaya başlayınca performansı da arttı. Ama kalmalı mı.. Yedek olarak Yekta ve Musa olacak gibi ortasahada, sanki bir alternatif daha olmalı ve bu da yıllardır emek veren futbolcumuz Ayhan olabilir bence.

Aynen öyle, Ayhan yogun maç temposunu kaldiramiyor artik. Ama buna ragmen Culio'dan iyi oynadigi birço maç sayabilirim. Seneye yedek olarak düsünülecek, bazen hiç oynamayacak, bazen 2-3 maç dinledikten sonra tekrar oynayacak, 60. dakikadan sonra pas trafigini rahatlatmak için oyuna girecek. Ayhan bir sezon daha bunu yapabilecek kapasite ve kalitede. Gelecek senenin mayis-haziran ayinda jübilseni yaptirip emekli ederiz hep beraber.

Aynen öyle, Ayhan yogun maç temposunu kaldiramiyor artik. Ama buna ragmen Culio'dan iyi oynadigi birço maç sayabilirim. Seneye yedek olarak düsünülecek, bazen hiç oynamayacak, bazen 2-3 maç dinledikten sonra tekrar oynayacak, 60. dakikadan sonra pas trafigini rahatlatmak için oyuna girecek. Ayhan bir sezon daha bunu yapabilecek kapasite ve kalitede. Gelecek senenin mayis-haziran ayinda jübilseni yaptirip emekli ederiz hep beraber.

Pas trafiğini rahatlatmaz defansı yorar boşu boşuna.

Aynen hocam. Ben de bu sezon kulağını çok çınlattım ama ön yargılı olmamak gerekiyo, şunun şurasında oyuna sonradan gireceği maç bile 8-10 arasında olur gibi.. Vefasızlığı da bi yerden bitirmek gerek ayrıca :)

Bu adam gene 25 tane maca ilk 11 baslarsa sasirmam. Iyi oynar kotu oynar baska mesele 10 seneden beri kim gelse oynadi, helal olsun diyorum baska birsey demiyorum. Simge isimlerimizden oldu.

Kalırsa ve oynarsa takımda, önce kendi etrafında 360 derece döner, sonra geriye pas verir. Bazen de rakip futbolculara çirkeflik falan yapar, 1 sene daha geçer öyle.

Sözleşmesinin bitmesine 1 sene var zaten.Kalır sezon sonu jübilesini yapar.Son 2 yılda saç baş yoldursa da Ayhanın büyük hizmetleri oldu klübe.

Selçuk - Yekta - Cana 3 tane canavar gibi orta saha varken Ayhan ve Sarp a bundan sonraki hayatında başarılar dilerim

ayhan çift yönlü bir oyuncudur

kötü bir sezon geçirmesi bu gerçeği değiştiremez

kötü bir sezon geçirmesinin temel sebebi, fiziksel durumunun elverdiğinden çok fazla maçta oynatılmış olmasıdır

1 sene daha kalıp, yedek bekleyebilir

gitmesi gereken bir adamdır. kulübe faydasından çok zararı dokunmuştur.10 yıldır bu takımda nasıl kaldı anlamıyorum. vefasız diye suçlamadan önce hafızalarınızı zorlayın ayhan ın dışarıda taraftar var mı hehe diyişi hala gözümün önünde. takım içinde abilik yapacakmış lütfen yapmasın. bu ve bunun gibilerden kurtulamazsak hiç bir şey olmaz yine çok ciddi söylüyorum. hakaret etmemek için direniyorum şu anda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt