#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ayhan'dan nefret ederim ama dün harbiden iyi oynadı hakkını teslim etmek lazım ve bu maç onun GS'deki son derbisi olur umarım.

Her Bjk maçında ii oynar:D yedek sessiz bi abi olarak kalıp seneye emekli olmalı...

Bu maç iyi oynamış olsada gelecek sezon yollar ayrılmalı.

İsterse her maç asist yapsın seneye olmasın kadroda yeter..

İyi bir kadro kurulduğunda orta sahada alternatif olarak oyuna girdiğinde hiç sırıtmaz..Oyun bilgisi ve pozisyon bilgisinin çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Oyuncuları şu maç çok kötü bu maç çok iyi diye gece-gündüz gibi farklı değerlendirmekten vazgeçmeliyiz..Bir adam tüm fiziksel ve teknik anlamda özelliklerine bakılarak bu takımda oynar mı oynayamazmı diye sormak lazım..Buna göre oyuncular aldıktan sonra her maç olumlıu ve olumsuz yönleri eleştirilir..Ama şu aşamada örnek olarak bir mustafa sarp bu maç iyi,bu maç kötü analizi yapmak mümkün değildir..Çünkü sarp bu takımda oynayamaz.

Ben Ayhanın fiziksel yetersizliğinden ve karakter zaafiyetinden dolayı gönderilmesi gerektiğini düşünüyorum..

Pis bir herif olsam "AYHAN YINE KAPAKLARI TAKIYOR HUEHUE HUE" derdim

Ama Ayhan reise sadece sapka cikartiyorum;);)

Ayhan Reis cogu futbolcudan ıyı oynuyor canını dısıne takıyor seneye abılık yapabılır takımda kalabılır sorun olmaz yanı..

Taraftar profilimiz müthiş , hayretler içinde kalıyorum

Adam koskoca 2 sezonu sabote etti , Rijkaard ı harcadı , ama geldi son maçta assist yaptı herkesin sevgilisi oldu

Şak şak a devam beyler sorun yok

Adam koskoca 2 sezonu sabote etti , Rijkaard ı harcadı , ama geldi son maçta assist yaptı herkesin sevgilisi oldu

Senin Rijkaardini nasil harcadi ayiptir sormasi? Yedek kulubesinden mi

Pis bir herif olsam "AYHAN YINE KAPAKLARI TAKIYOR HUEHUE HUE" derdim

Ama Ayhan reise sadece sapka cikartiyorum;);)

ya hayri ne yaptı allah aşkına, küme düşmüş kasımpaşa karşısında top dağıttı altı üstü. bu adamı sen ilk 18 ine yakıştırıyomusun :)

Asisitle alakası yok Beşiktaş maçında takımın en iyisiydi yaşı itibari ile performans düşüklügü yaşıyor.M.Sarp,Barış,Servet gibi insanlarla karıştırmamak gerekiyor neyi sebote etti Buca macını hatırlarsan golden sonra Frank Rijkaarda koşmuştu.

29 mac ilk 11

az. Elano 100 maca cikti

Yanlışın var Hayri aga. Bu bilgiler resmi. 52 maç 41 90 dk 11 sonrada girip yada sonradan çıkmış.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt