- 15 Nisan 2010
- 26.259
- 1.368
- 533
Cevap: #18 Ayhan Akman
Ayhan iyi oynuyor fln demiyorum. Ama bu adam bu forma altında her zaman elinden geleni yaptı, karakter olarak da bu takıma her zaman yakışan bir isim oldu. Şimdi sırf yaşından kaynaklanan, fiziksel özelliklerinin yetmemesinden kaynaklanan olaylardan dolayı, bu adamı yuhlamak, yuhlayanların büyük ayıbıdır. Aynı adamların Ayhan'ı yuhlama hakkı varsa, Servet ve Hakan'ı da gerçekten linç etme hakkı vardır o zaman.
Senenin rezil oyuncuları..
Hakan Balta
Barış Özbek
Serkan Kurtuluş
Zapata
Ufuk Ceylan
Ayhan
Mustafa Sarp
Servet
Bu adamların hangi biri ıslıklanıyorsa taraftara diyecek bir söz yok..
Galatasaray kaptanıymış ya sözde,derbiden önce sarı kartı olmasına rağmen kasıtlı tekme attı..
Sene başından beri kaptırdığı topun haddi hesabı yok..
K.çı kırık Ukrayna takımına elenip şok geçirirken alay geçti,taraftar var mı diyerek?
O suçlu değil bu suçlu değil,ıslıklayan taraftar mı suçlu?
Herkes nasibini alır arkadaş..
Formanın hakkını vermeyen herkes nasibini alacakta geri kalan 4 maçta..
Yıllardır formamızı giymiş olabilir,helal olsun terletmiş ama her maç görüyorum yok arkadaş..
Bu adam seneye kalırsa son 15 dakika top oynayabilir ancak..
Ayhan iyi oynuyor fln demiyorum. Ama bu adam bu forma altında her zaman elinden geleni yaptı, karakter olarak da bu takıma her zaman yakışan bir isim oldu. Şimdi sırf yaşından kaynaklanan, fiziksel özelliklerinin yetmemesinden kaynaklanan olaylardan dolayı, bu adamı yuhlamak, yuhlayanların büyük ayıbıdır. Aynı adamların Ayhan'ı yuhlama hakkı varsa, Servet ve Hakan'ı da gerçekten linç etme hakkı vardır o zaman.