#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Senenin rezil oyuncuları..

Hakan Balta

Barış Özbek

Serkan Kurtuluş

Zapata

Ufuk Ceylan

Ayhan

Mustafa Sarp

Servet

Bu adamların hangi biri ıslıklanıyorsa taraftara diyecek bir söz yok..

Galatasaray kaptanıymış ya sözde,derbiden önce sarı kartı olmasına rağmen kasıtlı tekme attı..

Sene başından beri kaptırdığı topun haddi hesabı yok..

K.çı kırık Ukrayna takımına elenip şok geçirirken alay geçti,taraftar var mı diyerek?

O suçlu değil bu suçlu değil,ıslıklayan taraftar mı suçlu?

Herkes nasibini alır arkadaş..

Formanın hakkını vermeyen herkes nasibini alacakta geri kalan 4 maçta..

Yıllardır formamızı giymiş olabilir,helal olsun terletmiş ama her maç görüyorum yok arkadaş..

Bu adam seneye kalırsa son 15 dakika top oynayabilir ancak..

Ayhan iyi oynuyor fln demiyorum. Ama bu adam bu forma altında her zaman elinden geleni yaptı, karakter olarak da bu takıma her zaman yakışan bir isim oldu. Şimdi sırf yaşından kaynaklanan, fiziksel özelliklerinin yetmemesinden kaynaklanan olaylardan dolayı, bu adamı yuhlamak, yuhlayanların büyük ayıbıdır. Aynı adamların Ayhan'ı yuhlama hakkı varsa, Servet ve Hakan'ı da gerçekten linç etme hakkı vardır o zaman.

Ayhan iyi oynuyor fln demiyorum. Ama bu adam bu forma altında her zaman elinden geleni yaptı, karakter olarak da bu takıma her zaman yakışan bir isim oldu. Şimdi sırf yaşından kaynaklanan, fiziksel özelliklerinin yetmemesinden kaynaklanan olaylardan dolayı, bu adamı yuhlamak, yuhlayanların büyük ayıbıdır. Aynı adamların Ayhan'ı yuhlama hakkı varsa, Servet ve Hakan'ı da gerçekten linç etme hakkı vardır o zaman.

Ben hala şaşırıyorum bu saydığım adamları niye hala maç sonu dövmedi kimse..

Ayhan 2 sene sozlesmem var dedi bu sezon basında. Biri bitti elde var bir sezoncuk daha. Bu kadar mı vefasız oldu Galatasaray taraftarı. 90'lı yılların zeki yeni nesil taraftarı malesef.

ayhan kalabilir 1 sezon, yedek kulubede, 20-15 dakikalik adam olur iste

ama adam harbiden bitti artik, pili bitti.

Şimdi sen yazmışsın, güzel hoş.

Hakan Balta

Barış Özbek

Serkan Kurtuluş

Zapata

Ufuk Ceylan

Ayhan

Mustafa Sarp

Servet

Bu isimlerden, iyi niyetli olup yeteneksiz olanları ayıralım. En azından ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

Bu renkliler de, en tehlikelisi Servet. Başlı başına bir ağa sanıyor kendini takım içinde. Hiç bir özelliği yok halbuki. Türkiye'nin en iyi stoperi gazıyla bizde hala ***** alıyor sadece. Hakan Balta bunun az tehlikelisi, çünkü Servet'e kanan bir zavallı. Yani kısaca, Servet ve Balta kovulmadan, ben Sarp dahil kimseye öfke duymayacağım bundan sonra. Çünkü bu iki adam, her Türk oyuncuyu bozmaya müsait, her gelen hocanın arkasından kuyu kazmaya müsait tipte adamlar. Bizden bir kovulsalar, gidecekleri yer, BankAsya'dan ötesi de olmaz.

Ilk önce Sarp, ardindan Baris ve 3. kovulacak topcu Zan olmali.

Balta ve Servet hala az da olsa para edecek topcular, bunlari neden kovalim ki, satalim iste, bunlari alacak rusya, musya'dan biri cikar, inanin cikar.

1.5 milyon da olsa 2 da olsa para kazaniyorsun sonucta )

Inanin Lokomotif moskova, Dynamo moskova gibi kulupler alir bunlari.

Ilk önce Sarp, ardindan Baris ve 3. kovulacak topcu Zan olmali.

Balta ve Servet hala az da olsa para edecek topcular, bunlari neden kovalim ki, satalim iste, bunlari alacak rusya, musya'dan biri cikar, inanin cikar.

1.5 milyon da olsa 2 da olsa para kazaniyorsun sonucta )

Inanin Lokomotif moskova, Dynamo moskova gibi kulupler alir bunlari.

Servet ve Balta'ya para verip kimse almaz. Ancak ya takasta kakalarız ya da sözleşmeleri bitince bedava giderler kurtuluruz. Futboldan biraz anlayan adam özellikle Servet'i ilk 18'e yazmaz.

Servet ve Balta'ya para verip kimse almaz. Ancak ya takasta kakalarız ya da sözleşmeleri bitince bedava giderler kurtuluruz. Futboldan biraz anlayan adam özellikle Servet'i ilk 18'e yazmaz.

Yazar Sercan, yazar )

Hiddink yaziyor, anlamiyor mu futboldan?

Serveti taniyan biri yazmaz desen katilirim, ama futboldan anlayan adam yazmaz lafina katilmiyorum.

Rijkaard da yaziyordu, ama Serveti tanidiktan sonra "yazmam" dedi.

Hiddink de yaziyor, ama zamani gelince yazmaz belki, bilemeyiz ))

Demek istedigim adamin azcok degeri var, Galatasarayda oyniyor, milli takimin bankosu vs vs, bunlara bakip transfer yapanlar cok ...

Yazar Sercan, yazar )

Hiddink yaziyor, anlamiyor mu futboldan?

Serveti taniyan biri yazmaz desen katilirim, ama futboldan anlayan adam yazmaz lafina katilmiyorum.

Rijkaard da yaziyordu, ama Serveti tanidiktan sonra "yazmam" dedi.

Hiddink de yaziyor, ama zamani gelince yazmaz belki, bilemeyiz ))

Demek istedigim adamin azcok degeri var, Galatasarayda oyniyor, milli takimin bankosu vs vs, bunlara bakip transfer yapanlar cok ...

GSda oynamasa kimse yazmaz

isin dogasi bu

Şimdi sen yazmışsın, güzel hoş.

Hakan Balta

Barış Özbek

Serkan Kurtuluş

Zapata

Ufuk Ceylan

Ayhan

Mustafa Sarp

Servet

Bu isimlerden, iyi niyetli olup yeteneksiz olanları ayıralım. En azından ellerinden geleni yapmaya çalıştılar.

Bu renkliler de, en tehlikelisi Servet. Başlı başına bir ağa sanıyor kendini takım içinde. Hiç bir özelliği yok halbuki. Türkiye'nin en iyi stoperi gazıyla bizde hala ***** alıyor sadece. Hakan Balta bunun az tehlikelisi, çünkü Servet'e kanan bir zavallı. Yani kısaca, Servet ve Balta kovulmadan, ben Sarp dahil kimseye öfke duymayacağım bundan sonra. Çünkü bu iki adam, her Türk oyuncuyu bozmaya müsait, her gelen hocanın arkasından kuyu kazmaya müsait tipte adamlar. Bizden bir kovulsalar, gidecekleri yer, BankAsya'dan ötesi de olmaz.

Bende şöyle düşünüyorum yeteneksiz adam yeteneksiz adamı sever arkadaş..

Niye Arda kötü oynamıyor hepsinden farklı adam yetenekli..

Uzun uzun tartışmaya gerek yok bu saydığım isimlerin banko gitmesi gerek..

He Ayhan'a diğerlerinden daha kibar bir şekilde yapmaları daha doğru olur..

Hakan Balta

Barış Özbek

Serkan Kurtuluş

Zapata

Ufuk Ceylan

Ayhan

Mustafa Sarp

Servet

Galatasaray kaptanıymış ya sözde,derbiden önce sarı kartı olmasına rağmen kasıtlı tekme attı..

K.çı kırık Ukrayna takımına elenip şok geçirirken alay geçti,taraftar var mı diyerek?

Yıllardır formamızı giymiş olabilir,helal olsun terletmiş ama her maç görüyorum yok arkadaş..

Kewellın da en başlarda yerini alması gerekirdi senin listende.

Geçmişte Galatasarayımıza Verdiği Emeklerden dolayı teşekkür edilip Gönderilmeli eğer bırakacaksada jubile ...

Gökhan Zan en iyi yerli stoperdir, lamı cimi yapmayın. adam buz adam. top kapma ve kafa topları konusunda TR'de en iyi, markajı zayıf sadece. markajı iyi olan stoperlerin de ya top kapması, ya da kafa toplarındaki hakimiyet özelliği düşük.

Ayhan'i sevmeyen var mi bir sorayim dedim

Hakan Balta

Barış Özbek

Serkan Kurtuluş

Zapata

Ufuk Ceylan

Ayhan

Mustafa Sarp

Servet

Baros,kewell,cana,neill iyi oynadı sanki.Tüm suçu yerlilere atan sığ bir yazı.Baros kewell bu sene ne verdi takıma ilk ıslıklanması gereken onlar

Baros,kewell,cana,neill iyi oynadı sanki.Tüm suçu yerlilere atan sığ bir yazı.Baros kewell bu sene ne verdi takıma ilk ıslıklanması gereken onlar

Baros hala takımın en golcüsü..

Neill Servet'ten çok daha iyi oyuncudur benim gözümde..

Kewell'ın problemini herkes biliyor maç başına ücrete oynuyor adam,ve zekasıyla bu yerlileri cebinden çıkartır..

Kesinlikle gönderilmeli. Futbolu bırakması dünya futboluna faydalı olur. Canlı olarak arenada ıslıklamakta ayrı bir zevkti.Hayri reyiz yokken gerçek düşüncelerimi yazabildim :D

Tüm suçu yerlilere atan değil Galatasaray'ın bu halde olmasının temel suçluları..

Hakan Balta denen adam tek başına 18 gol yedirmiş biliyor musun?

Bireysel hata,adam kaçırma..

Tam 18 gol!

Yerliler bu takımın sonunu getiren oyunculardır..

-Arda

-Sabri

-Yekta

Ve altyapıda ki aslanlar..

Bunun haricinde ki bütün yerlileri bir saniye beklemeden kapının önünde olması gerek..

Sığ beyin değil gerçekler acı işte..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt