#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

ikiside oynadıkları takımın oyunu üzerinde dogrudan etkilidir. xavi olmadı mı muhteşem barcelona bile tekleyebilmekte yani oyun düzeni bozulabilmektedir. ayhan kardaşımız olmadıgında da galatasaray baya baya güzel oynamaktadır yani bir ayhan xavi kadar önemlidir oynadıgı takım için.

sözlüklerin birinden alıntı :D

Abuk subuk sozlukleri okursaniz boyle yalan yanlis laflari foruma tasirsiniz tabii

zaaaaaa istirham ederek belirtiyorum kseri maçındaki bi anı güney tribünü çağırdı ayhanı ayhanda fırsat bu fırsat hemen gitti her zamanki gibi armayı öptü sadece ve k.....cıklar dedi tribünlere dudaklarını okudum :)

bu da böle bi anımdır

zaaaaaa istirham ederek belirtiyorum kseri maçındaki bi anı güney tribünü çağırdı ayhanı ayhanda fırsat bu fırsat hemen gitti her zamanki gibi armayı öptü sadece ve k.....cıklar dedi tribünlere dudaklarını okudum :)

bu da böle bi anımdır

Helal olsun. Parali askerleri iyi bellemis. :005:

Mac sonrasi birisi Ayhan'a düs yakamizdan diye bagirmis.

Akilsizin tekidir b. ihtimal...

size bisey söylimmi...

ayhan'dan önce gitmesi gereken sürü ile oyuncu var...

bknz. sarp, baris, servet, balta, aydin, zapata, ufuk, stancu, cana, kewell, neill, culio vs.

Bravo Gokay kardes... :005:

REISI olarak da bilinir :yenieek:

Yahu ben bu adam kalsın istiyorum :) Hatta şu "dışarıda taraftar var mı" videosu olmasa hiçbir şüphem olmazdı hakkında. Takımda şu anki çoğu oyuncudan kat kat yetenekli bir adam aslında.

Galatasaray'a katkı sağlamış bir adamdır. Ne zaman bırakmak isterse o zaman bıraksın. Sanki çok çok iyi adamlar aldıkda hocalar ısrarla Ayhan'ı oynattı.

Ayhan'dan bir Ziya Şengül olur mu? Olursa süper olur. :)

Kayseri macında bi taraftar bagırıyor :D

4107.jpg

Sonraki maça ben oradan bilet alıp farklı isimlere bağırmak istiyorum. Çok net duyuluyormuş.

Stad boşaltılmış. Beyinsel özürlüler sona bırakılıyor güvenlik nedeniyle. Olan Ayhan'a olmuş.

Senenin rezil oyuncuları..

Hakan Balta

Barış Özbek

Serkan Kurtuluş

Zapata

Ufuk Ceylan

Ayhan

Mustafa Sarp

Servet

Bu adamların hangi biri ıslıklanıyorsa taraftara diyecek bir söz yok..

Galatasaray kaptanıymış ya sözde,derbiden önce sarı kartı olmasına rağmen kasıtlı tekme attı..

Sene başından beri kaptırdığı topun haddi hesabı yok..

K.çı kırık Ukrayna takımına elenip şok geçirirken alay geçti,taraftar var mı diyerek?

O suçlu değil bu suçlu değil,ıslıklayan taraftar mı suçlu?

Herkes nasibini alır arkadaş..

Formanın hakkını vermeyen herkes nasibini alacakta geri kalan 4 maçta..

Yıllardır formamızı giymiş olabilir,helal olsun terletmiş ama her maç görüyorum yok arkadaş..

Bu adam seneye kalırsa son 15 dakika top oynayabilir ancak..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt