#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Sen ceza alsan ne olur, almasan ne olur bos bos Ayhan konusuna girip "he he git :)" " he he bam :)" yazacak tonla adam var forumda.

Susmayan da sensin lafı yiyende :) Bu sana son mesajım muhattabım değilsin cidden.

Sen muhattabim oldugun icin yat kalk dua et. Kapasiten de belli seviyen de. Zaten onceki sayfalarda iyi geldin dalgaya da bozuntuya vermedin, biraz daha devam edersen iyice rezil olacaksin.

Sen muhattabim oldugun icin yat kalk dua et. Kapasiten de belli seviyen de. Zaten onceki sayfalarda iyi geldin dalgaya da bozuntuya vermedin, biraz daha devam edersen iyice rezil olacaksin.

Kapasiteni merak ettim :) Emin ol senin üzerindeyim. Aklınız sıra dalga geçtiğinizi biliyorum ama dediğim gibi muhattap olmadım.

Ahmet Karadag'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyo muyum? Dediğim gibi muhattap olmuyorum. Sende olma keyfine bak.

Senin muhattap olmama gibi bir luksun yok. Basta gelip cocukca mesajlar atip seviyeyi dusuren sensin. O yuzden hic muhattaplik muhabbetini acma burada. Seviyeye de girme, abuk subuk takilma, yok muhattabim degilsin gibi mesajlarla tartisan adamin seviyesi de bellidir kapasitesi de.

Senin muhattap olmama gibi bir luksun yok. Basta gelip cocukca mesajlar atip seviyeyi dusuren sensin. O yuzden hic muhattaplik muhabbetini acma burada. Seviyeye de girme, abuk subuk takilma, yok muhattabim degilsin gibi mesajlarla tartisan adamin seviyesi de bellidir kapasitesi de.

Aç da bi mesajlarını oku abuk sabuk msj atan kim. Cidden sıkıldım artık he deyip geçiyorum. Daha mesajım yok sana.

Kapasiteni merak ettim :) Emin ol senin üzerindeyim. Aklınız sıra dalga geçtiğinizi biliyorum ama dediğim gibi muhattap olmadım.

Ahmet Karadag'ın ne yapmaya çalıştığını anlamıyo muyum? Dediğim gibi muhattap olmuyorum. Sende olma keyfine bak.

[video=youtube;ypWhGzM6bZ4]https://www.youtube.com/watch?v=ypWhGzM6bZ4[/video]

Aç da bi mesajlarını oku abuk sabuk msj atan kim. Cidden sıkıldım artık he deyip geçiyorum. Daha mesajım yok sana.

:asd:

Lafa bak ya. Tartistigim adam bu kadarmis.

Bana msjin yoksa sana iyi gunler. Bos bos Ayhan'a sallamaya devam. En azindan bir dahaki sefere bir fikir falan da belirt ki ciddiye alalim.

Çok garip bir taraftar profilimiz var.Bu formayı 2 yıl giyen kewell şu an yattığı halde sözleşmesi uzatılsın,büyük adam,çok yakışıklı falan yazılıyor.Bu formaya ondan kat kat fazla hizmet eden ayhan şu an keweldan çok daha iyi performanslar gösterdiği halde istenmiyor.Yabancılar yatınca ses yok yerliler yatınca car car konuşun.

Ayhana çok yüklenilio.

Takımda kalmaması gerek evet ama yapılanların söylenenlerin hiçbirini haketmio bana kalırsa.

Ayhana çok yüklenilio.

Takımda kalmaması gerek evet ama yapılanların söylenenlerin hiçbirini haketmio bana kalırsa.

ayhan-3308.jpg

:D:D:D unuttum ben onu :P

Olsun canım yinede küfür edenler falan ayıp yani.

İyi niyetli biri bence.Senelerdir bu formayı giyen ve kaptanlığa kadar erişmiş birine....

Ayhan'a saha performansından ziyade umursamaz tavırları ve kırmızı görünce gülücükler saçması nedeniyle tepkiler geliyor.

Kirmizi gorunce aglayanin karti iptal mi ediliyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt