#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Yine müthişti ...

İkinci Bahar yaşıyor Ayhan,

Gel benim Kaptanım oluver şimdi :)

Kendine hakim olduğunda bence kaptanlık çok yakışıyor ona.En azından bi Ümit kaptan olabiliyorsa Ayhan bu özverisiyle havada karada olur ;) Ayrıca Bordeaux maçında çok iyiydi bana göre.

Stresi yüksek maçlarda özellikle Avrupa maçlarında fevkalade top oynuyor Ayhan,ve bu takıma her zaman lazım!

Rakibin basuru varmı yokmu ayagıyla baktı:D hekim olcak adamsın cok iyi oynuyor;)

"Avrupa başka"

Son iki maçtaki oyunumuza medya tarafından yapılan eleştirilere yanıt geldi.

Galatasarayımızın galip gelmesine karşın Konya ve Bursa maçlarında sergilediği etkisiz futbol endişe yarattı. Köşe yazarlarının bir çoğu şampiyonluk yolunda alınan galibiyetin çok önemli olduğunu ifade ederken, ortaya konulan futbolun Hamburg maçı öncesinde umut verici olmadığını dile getirdi. Eleştirilere cevap kaptanımız Ayhan Akman'dan geldi.

ZAMAN DARALDI

Takımda birçok eksik bulunduğunu kaydeden futbolcu, "Buna rağmen elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Artık ligde sayılı haftalar kaldı. Kötü oynarken kazanmak önemli" dedi. Hamburg maçının farklı olacağını da kaydeden Ayhan şöyle devam etti: "Avrupa maçlarında herkes iki kişilik oynuyor. Taraftarlarımız bize güvensin. Galibiyet için Hamburg'a gideceğiz."

Kaynak: Pasfotomaç

Pas uzmanı Ayhan!

Süper Lig'de geride kalan 23 haftada en fazla isabetli pas veren oyuncu Galatasarayımız'dan Ayhan Akman oldu.

Süper Lig'de geride kalan 23 haftada en fazla isabetli pas veren oyuncu Galatasaray takımından Ayhan Akman oldu. Ayhan Akman oynadığı 21 maçta 1075 kez isabetli pas verdi, bu alanda ilk sırada yer aldı. Ayhan Akman %84 isabetli pas yüzdesi ile oynarken maç başına 51,19 isabetli pas sayısına ulaştı.

Kaynak: Webaslan.com

Hayranıyım. Gittikçe daha iyi oynuyosun..

Yerli İnniesta başka tarifi yok topla böyle güzel sevişen başka adam var mıdır :D

Ayhan iyi oynayınca harika oynuyorda kötüyken hiç çekilmiyor..Umarım hamburg maçında iyi yönü olur sahada..

Ya şu takımın en önemli oyuncusu Ayhandır arkadaşlar. Takımın omurgası, beyini herşeyi..

O yüzden Pirlo dedim ya ;)

...

Oyunu iki yönlü oynayabilen bir oyuncu yok Türkiye'de Ayhan'dan başka.

Kaybedersek, çok şey kaybederiz.

Söylemek istediğim, karakter olarak Galatasaray'a yakışmayan bir oyuncu olması. Sadece bu.

Kaptanımın Ayhan olmasından haz almıyorum.

Sen "futbolcu" kategorisinde Ayhan ve Ronaldo'yu eşdeğer görüyorsan, söyleyecek lafım yok.

Söylemek istediklerim ve ya anlatmak istediklerim söylediklerinle uyuşmuyor.

Tek laf söylüyorum; umarım ikna edici oluR...

AyhaN Galatasaray için önemli bir oyuncu, olmazsa; çok şey kaybediliR;

Ancak;

Ne kaptan'lığa yakışıyor, ne de Galatasaray'lı futbolcu Profiline ...

Değişmez, değiştemezsin ...

Cris İle Ayhan'ı Aynı cümlede kullanman bile anlamsız ...

Aynı noktaya çıkıyor söylediklerimiz ...

Ayhan Bu takımın Kaptanı olamaz !

Yine müthişti ...

İkinci Bahar yaşıyor Ayhan,

Gel benim Kaptanım oluver şimdi :)

Tarihsel olarak sıralanmıştır :D Alıntı Show devam edecek. :D:asd:

Ayhan bu takımın en önemli ve kilit oyuncularındandır.Çokda iyi oynuyor bence.

Bugün gene harikaydın. Ah keşke şu takımdaki herkes en az senin oyun zekâna ve mücadele azmine sahip olsa..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt