#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Belki 70. dk'ya kadar harika oynadı ama 70.dk'dan sonra yanından geçen toplara bakmaya başladı. Bir takımın kaptanı nasıl olmalıdır arkadaşlar, böyle mi?

Ah Ayhan'ım ahh olmadı nabalım yüreğine sağlık çok iyi oynadın bugün çok yoruldun çabaladın arzuluydun herşeyini vermeye çalıştın neredeyse 0 pas hatasıyla oynadın helal olsun!

Ayhan dünkü maç için en son kızılacaklardandır. El insaf. Ayhan'ı pek sevmem ama dün mükemmele yakın oynadı. Ayağına sağlık Ayhan'ım...

yapması gerekenleri yaptı, Ayhan gibi çift yönlü orta saha kolay bulunmaz..

Helal olsun Ayhan.Bence gayet güzel oynadı.

Ayhan Akman dizindeki ağrı nedeniyle yapılan tedavisinin ardından dinlendirilirdi.

Allahım sen bizimi sınıosun:o

Ayhan bu sene içinde laf edilmesi gereken son adamlardan biridir.Devamını getirir inşallah.

bence gayet güzel oynadı , eskiden en gıcık oldugum oyuncumuzdu ancak son 2 senedir özverisi görülmeye deger

Ayhan olmazsa es es macında gerisini söylemek bile istemiyorum.

Ayhanı Zamanında Çok Eleştirdim

Ama Son Dönemde Bu Sıkıntı Zamanımızda 1-2 Hatası Hariç Güzel Futbol Oynuyor Hakkını yememek Lazım

Valla Ayhan'a nazar değmesin. Çift taraflı ortasahalar gibi oynuyor. Düşünün ki bir Iniesta gibi.

Adam gittikçe daha iyi oynuyor var mı böyle bi olay ya?

Yarın oynayabilcek durumda diye duydum.İnşallah oynar.Bu sene birkaç maç dışında gerekeni her türlü yaptığına artık herkes şahit oldu heralde.Böyle devam etmesi yeter,ruhsuzların yerine her zaman oynar.

Ayhan yıllanmış şarap gibi..Her yıl daha bir istikrarlı oynuyor..Nazar değmesin..

Maç içerisinde gereksiz maceralara girmediği müddetçe, çalışkan ve iyi bir görev adamı Ayhan Akman. Bu nedenle takım içerisinde her zaman yerini alacaktır..

Chelsea için için Lampart neyse Ayhan'da aynı bizim için.

Hiçbir zaman eleştirmediğim bir adam çok beğeniyorum onu izlerken futboldan zevk alıyorum,topla inanılmaz rahat ve zekasıyla oynuyor bitanesin Ayhan!

acikcasi kendisini anca gecon sezon sonuna dogru ve bu sezonun tamami ile takdir ettigim bir oyuncu. onden once pas yuzdesini cok dusuk buluyordum vakat bu sezon gosterdigi performans cok ust duzey. ve bu sekilde devam ederse iki sezon daha rahat oynar.

ben bugün beğendim Ayhan'ı. gereksiz top kayıpları yapmadı, hücuma iyi destek verdi. son vuruşlarda becerikli olabilseydi maça damgasını vurabilirdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt