Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Belki 70. dk'ya kadar harika oynadı ama 70.dk'dan sonra yanından geçen toplara bakmaya başladı. Bir takımın kaptanı nasıl olmalıdır arkadaşlar, böyle mi?
Ah Ayhan'ım ahh olmadı nabalım yüreğine sağlık çok iyi oynadın bugün çok yoruldun çabaladın arzuluydun herşeyini vermeye çalıştın neredeyse 0 pas hatasıyla oynadın helal olsun!
Yarın oynayabilcek durumda diye duydum.İnşallah oynar.Bu sene birkaç maç dışında gerekeni her türlü yaptığına artık herkes şahit oldu heralde.Böyle devam etmesi yeter,ruhsuzların yerine her zaman oynar.
Maç içerisinde gereksiz maceralara girmediği müddetçe, çalışkan ve iyi bir görev adamı Ayhan Akman. Bu nedenle takım içerisinde her zaman yerini alacaktır..
acikcasi kendisini anca gecon sezon sonuna dogru ve bu sezonun tamami ile takdir ettigim bir oyuncu. onden once pas yuzdesini cok dusuk buluyordum vakat bu sezon gosterdigi performans cok ust duzey. ve bu sekilde devam ederse iki sezon daha rahat oynar.
ben bugün beğendim Ayhan'ı. gereksiz top kayıpları yapmadı, hücuma iyi destek verdi. son vuruşlarda becerikli olabilseydi maça damgasını vurabilirdi...
Merhaba Ziyaretçi hoşgeldin !
Forumdan daha fazla yararlanmak ve bize destek olmak için buradan kayıt olunuz
Hello Welcome to GSCimbom! Register here to benefit more from the forum
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.