#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Es-es maçı tam Ayhanlık maçtı.

Açacağı ortalardan ya da ileriye atacağı uzun toplardan birisi

rakip takım oyuncusunun muhakkak ayağını kaydırıp hata yapmasına neden olacaktı.

her mac ayhanlik mac

Şu an Türk Telekom Arena GSStore'da gerçekleşen krampon lansmanında, Ayhan Akman niyetinin sezon sonu futbolu bırakmak olduğunu söyledi.

Bırakıyormuş reis.

Bıraksa iyi olur. Jübilesini yapıp uğurlayalım reisi. :tiphat:

Açıklamıştı daha önce zaten sezon sonu futbolu bırakacağını.

Ayhan Akman: Futbola başladığımda gole daha yakın oynuyordum, zamanla daha geriye geldim ve şimdi de sahanın dışına doğru gidiyorum.Bu sezon sonunda futbolu bırakma niyetindeyim.G.Saray'da 11 yıl oynadım. Böyle bir camiada futbolu noktalayabilmek en önemlisi.

Muthis bir adam ya. AYHAN REIS.

Hiç bir zaman Ayhanı bir sarp,barış seviyesine koymadım.Ayhan 11 yıldır bu takım için herşeyini ortaya koydu.Hakkaten tam bir reis.

Şuan kendisi için en hayırlı karar futbolu bırakmak olur.Severim Ayhan Reyiz'i.Benim için asla yuhlanacak bir oyuncu olmadı , olamazda! Çünkü o 11 yıldır bu formayı alnının akıyla giyen ender futbolculardan.Oynadığı süre içerisinde kötü oynadığı , iyi oynadığı maçlar oldu.Sivasspor maçında ki golünü unutamam 30 metreden 90'a yazmıştı.Ayhan Akman için hayırlısı olsun.

Vay anasını ne zaman 11 yıl oldu bu adam geleli.Az sıkınsa Uefa Kupası kadrosunda olacak adam:D

Uzun saçın yakıştığı ender futbolculardan reis.

severiz meveriz ayaklarını geçin.arka sayfalara gitsek neler yazdınız zamanında adama.

Adam olmayanı 11 sene Galatasaray gibi bir kulupte tutmazlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt