- 16 Kasım 2010
- 10.211
- 938
- 1.428
Cevap: #18 Ayhan Akman
Anlatamıyorum galiba.Sözleşmesinin uzatılması için bana bir neden söyleyin kardeşim.
Anlatamıyorum galiba.Sözleşmesinin uzatılması için bana bir neden söyleyin kardeşim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bu forumda sözleşmesini uzatın diyen birini görmedim.
Sadece jübile yapana kadar saygı gösterin diyenleri ve jübilesine 6 ay kala satın diyenleri gördüm.
Tamam kardeşim sezon sonuna kadar kalsın,ama ne sözleşme uzatması Allah aşkına...
Sözleşme uzatılmasını gerektirecek bir durum bencede yok.
Lakin, 11 sene formamızı başarıyla taşımış, şampiyon kadroda yer almış. Kaptanlık yapmış bir oyuncu herkesden çok saygıyı hak ediyor.
Bu platformda bazı arkadaşlar satılacak listesinin başına koymaktan gocunmuyorlar Ayhan Akmanı.
geri paslari iyidi.
Ligtv.com.tr - VideoHaber - Ayhan Akman testten geçti!
izlemeden önce bir kaç not:
eski futbolcumuz tomas a sorulan sorulardan ve verdiği cevaplardan bir kaçı
en çok yemek yiyen: Ayhan Akman
en cimri oyuncu: Ayhan Akman
en kötü giyen oyuncu: Sabri
bu sorular ayhana sorulduğunda bakın ne cevaplar veriyor
mal digiturk
dusta en fazla kalan futbolcu diye soru sormuslar. sorulari skysportstaki teammates denen seyden arakladilar heralde, onda da futbolculari oturtup takim arkadaslarini soruyolar cunku.
her neyse orda who's the longest in the shower diye soru var, cumlenin gercek anlami dusta en fazla (en uzun) kalan kim olsa da mecazi olarak takim arkadaslarindan kimin malafati en buyuk sorusu o aslinda. zaten o soruya hep makalele, drogba, ferdinand falan diye cevaplar geliyor. ezik digiturk soruyu anlamayip ayhana dusta en fazla kim kalir gibi soru sormus
ha diyeceksiniz skysports futbolculari oturtup takim arkadaslarinin malafatini niye soruyor, ben de bilmiyorum da batinin ahlaksizligi diyelim [elbette]