#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Anlatamıyorum galiba.Sözleşmesinin uzatılması için bana bir neden söyleyin kardeşim.

Anlatamıyorum galiba.Sözleşmesinin uzatılması için bana bir neden söyleyin kardeşim.

Ben bu forumda sözleşmesini uzatın diyen birini görmedim.

Sadece jübile yapana kadar saygı gösterin diyenleri ve jübilesine 6 ay kala satın diyenleri gördüm.

Tamam kardeşim sezon sonuna kadar kalsın,ama ne sözleşme uzatması Allah aşkına...

Sözleşme uzatılmasını gerektirecek bir durum bencede yok.

Lakin, 11 sene formamızı başarıyla taşımış, şampiyon kadroda yer almış. Kaptanlık yapmış bir oyuncu herkesden çok saygıyı hak ediyor.

Bu platformda bazı arkadaşlar satılacak listesinin başına koymaktan gocunmuyorlar Ayhan Akmanı.

Sözleşme uzatılmasını gerektirecek bir durum bencede yok.

Lakin, 11 sene formamızı başarıyla taşımış, şampiyon kadroda yer almış. Kaptanlık yapmış bir oyuncu herkesden çok saygıyı hak ediyor.

Bu platformda bazı arkadaşlar satılacak listesinin başına koymaktan gocunmuyorlar Ayhan Akmanı.

içimden geçenleri okumuşsun valla.

Sene sonunda kaptan olarak şampiyonluk kupamızı kaldırır ve jübilesini yapar Ayhan reyis.

Skoru yakaladıktan sonra oyuna alınması maçı rahatlatıyor diye düşünüyorum.

Ligtv.com.tr - VideoHaber - Ayhan Akman testten geçti!

:D

izlemeden önce bir kaç not:

eski futbolcumuz tomas a sorulan sorulardan ve verdiği cevaplardan bir kaçı

en çok yemek yiyen: Ayhan Akman

en cimri oyuncu: Ayhan Akman

en kötü giyen oyuncu: Sabri

:) bu sorular ayhana sorulduğunda bakın ne cevaplar veriyor

mal digiturk

dusta en fazla kalan futbolcu diye soru sormuslar. sorulari skysportstaki teammates denen seyden arakladilar heralde, onda da futbolculari oturtup takim arkadaslarini soruyolar cunku.

her neyse orda who's the longest in the shower diye soru var, cumlenin gercek anlami dusta en fazla (en uzun) kalan kim olsa da mecazi olarak takim arkadaslarindan kimin malafati en buyuk sorusu o aslinda. zaten o soruya hep makalele, drogba, ferdinand falan diye cevaplar geliyor. ezik digiturk soruyu anlamayip ayhana dusta en fazla kim kalir gibi soru sormus

ha diyeceksiniz skysports futbolculari oturtup takim arkadaslarinin malafatini niye soruyor, ben de bilmiyorum da batinin ahlaksizligi diyelim [elbette]

Yanilmiyorsam dusta en fazla kim kaliyor sorususuna hatirlayamadigim eski Fenerli futbolcu Uche demisti,yani olayin ironisini anlamisti.

mal digiturk

dusta en fazla kalan futbolcu diye soru sormuslar. sorulari skysportstaki teammates denen seyden arakladilar heralde, onda da futbolculari oturtup takim arkadaslarini soruyolar cunku.

her neyse orda who's the longest in the shower diye soru var, cumlenin gercek anlami dusta en fazla (en uzun) kalan kim olsa da mecazi olarak takim arkadaslarindan kimin malafati en buyuk sorusu o aslinda. zaten o soruya hep makalele, drogba, ferdinand falan diye cevaplar geliyor. ezik digiturk soruyu anlamayip ayhana dusta en fazla kim kalir gibi soru sormus

ha diyeceksiniz skysports futbolculari oturtup takim arkadaslarinin malafatini niye soruyor, ben de bilmiyorum da batinin ahlaksizligi diyelim [elbette]

konu acilmisken

Team mates - Arshavin - Arsenal - YouTube

ahahaha, adam resmen ezmis cocugu

Fena oynamadı. Hatta Riera ve bazı sorumsuz topçulara bakarak yıldızlaştı diyebiliriz :b5:

Sende çok istekliydin. Geçen seneki arsa avcısı Ayhan profilini sildin gözümde. Heh işte bi kaptan böyle olur.

reis üzerine düseni yuaptı

İlk yarı ayakta kalan ender futbolculardan biriydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt