#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ya tamam Tobi'yi bende seviyorum, Ayhan kendine gelecektir, yollar ayrılmalı deyip Hakan Şükür olayına dönüştürmeyelim olayı.Rijkaard var o istemez ihtiyaç olmasa, ayrıca gerçek Ayhan'ı Sivas maçında izleyeceksiniz.

Ya beyler 33 yaşındaki adamın sakatlıktan sonra aynı prformansla döneceğini beklemek nasıl bir düşüncedir Allah aşkına?

ayhan sakatken ah bir gelse, orta sahayı toparlasa, ha iyileşti iyileşecek diye biz beklememiş miydik? aynı adamı 2 maçta emekli yaptınız, postayı koydunuz.

sakatlık sonrası sanki 3-4 yıl geriye gitmiş gibi oynuyor ama toparlayacaktır kendini, şeytan tüyü var ayhanda kaptırmaz formayı.

oyunundan çok son maçlardaki davranışları benim canımı daha çok sıktı; fener maçındaki gereksiz kartı, yabancı oyuncularla geçimsizliği, buca maçında maçtan bihaber olması...

bu davranışlar bir kaptana hiç yakışmadı doğrusu, biraz çeki düzen verir kendine umarım, yoksa bir şikayetim yok benm ayhan'dan. :)

2-3 maç için değil..

Ayhan ne yapıyor ben anlamıyorum ki zaten?Ne iyi bir pasını ne golünü ne asistini hatırlıyorum..B.özbek kadar mücadeleci ve top kapan bir isimde değil nedir yani olay..?

Ayhan daha hızlı oynamalı. Çabuk düşünmeli. Topla fazla oynamamalı.. :o

Rijkaard'ı da yollayalım.7-8 senelik oyuncumuza tahammül edemiyorsak,yeni gelen hocama sabretmek komik.ı(!)

Sinan dostum Ayhan 7-8 senelik oyuncumuz ama hiçbir zaman bizim istediğimiz seviyeye gelebildimi?

7-8 sene boyunca ne yaptı?

Madem bu kadar klas bir oyuncu neden hiç teklif gelmedi şimdiye kadar

Barışa,Servete,Topala 1 senede gelen teklifler neden Ayhana 7-8 senede gelmedi

Bir arkadaşta 33 yaşında sakatlıktan yeni çıktı kendini anca toparlıyor diyor

El insaf arkadaşım 5 haftadır üst üste oynuyor ne zaman toparlıycak kendini

4 maç üst üste yaptığı hatalardan gol yedik aynısını Sabri,Barış yapsa şimdi takımdan gönderilmişti

Ayhanın 33 yaşında olması hiçbir Galatasraylının umrumda değil

Sahada yeterli futbolu oynasın isterse 40 yaşında olsun

Sinan dostum Ayhan 7-8 senelik oyuncumuz ama hiçbir zaman bizim istediğimiz seviyeye gelebildimi?

7-8 sene boyunca ne yaptı?

Madem bu kadar klas bir oyuncu neden hiç teklif gelmedi şimdiye kadar

Barışa,Servete,Topala 1 senede gelen teklifler neden Ayhana 7-8 senede gelmedi

Bir arkadaşta 33 yaşında sakatlıktan yeni çıktı kendini anca toparlıyor diyor

El insaf arkadaşım 5 haftadır üst üste oynuyor ne zaman toparlıycak kendini

4 maç üst üste yaptığı hatalardan gol yedik aynısını Sabri,Barış yapsa şimdi takımdan gönderilmişti

Ayhanın 33 yaşında olması hiçbir Galatasraylının umrumda değil

Sahada yeterli futbolu oynasın isterse 40 yaşında olsun

Ayhan'ın bir açıklaması vardı ''Futbol oynamayı 28 yaşından sonra öğrendim'' diye,7 senenin hepsini baz almıyorum ama son 3-4 senesi bence çok verimliydi,sana ciddi diyorum Barış'ı ve Mehmet Topal'ı izlemektense ben Ayhan'ı izlemek isterim,çünkü Ayhan eski 10 numara gençken ne topçuymuş bilen biliyor,o adamdan ön libero yaratıyoruz çek Arda'yı ön libero'yada pert olsun,şimdi futbolcuları baz alırken bir geçmişi gözünüzün önüne getirin,bu adam şampiyonluklarımda ter döktümü dökmedimi,Ayhan Galatasaraylı olmuştur önce Beşiktaş'a transfer olsada,vefasıyla bunu kanıtladı,elbet transfer teklifi gelmiştir reddetmiştir bilemezsin,sana şu kadar diyorum gününde kuvvetli bir Ayhan,yerli Zidane'dır ya bu kadar seviyorum bu adamı.

Umarım bugün sahada görmeyiz kendisini..Takımdan arınması gereken 1 isim kaldı sadece..

Kulübü eleştiriyoruz ya eski oyuncularla ilgili,vefasız vefalı diye,taraftarda vefasız gerçekten.

Ayhan disinda topu kaptiracagini anlayinca defans oyuncularina havadan geri pas atan baska bir orta saha oyuncusu daha gormedim. Garibim Servet ve Gokhan Zan'in teknigi de belli bir yere kadar zaten. Bu yuzden defanstan cikarken cogu topu kaptiriyoruz.

Ayhan'ın bir açıklaması vardı ''Futbol oynamayı 28 yaşından sonra öğrendim'' diye,7 senenin hepsini baz almıyorum ama son 3-4 senesi bence çok verimliydi,sana ciddi diyorum Barış'ı ve Mehmet Topal'ı izlemektense ben Ayhan'ı izlemek isterim,çünkü Ayhan eski 10 numara gençken ne topçuymuş bilen biliyor,o adamdan ön libero yaratıyoruz çek Arda'yı ön libero'yada pert olsun,şimdi futbolcuları baz alırken bir geçmişi gözünüzün önüne getirin,bu adam şampiyonluklarımda ter döktümü dökmedimi,Ayhan Galatasaraylı olmuştur önce Beşiktaş'a transfer olsada,vefasıyla bunu kanıtladı,elbet transfer teklifi gelmiştir reddetmiştir bilemezsin,sana şu kadar diyorum gününde kuvvetli bir Ayhan,yerli Zidane'dır ya bu kadar seviyorum bu adamı.

Bi unutursa futbol oynamayı bidaha öğrenemez yandık o zaman :D

Şaka bi tarafada benim için Galatasaray için öyle veya böyle ter döken her futbolcu önemlidir ama takıma zarar vermeye başladığı zaman işler değişir

Mesela Bana sorarsan Son 2 senedir çok vasat futbol oynuyor Ayhan

2 Sezon önce Şampiyon olduğumuz sezon oynadığımız bi ankara deplasmanı vardı Ayhan kaptan olarak çıkmıştı

taraftarla tartışıp sarı kart falan görmüştü o maçtan beri daha iyi bişey yazdırtmadı bana bu topice

tabi herkesin kişisel görüşü farklıdır ama ben kıyaslama yaparken Rakip takımların o bölgedeki oyuncularınada bakarım

Mesela Fenerbahçede 7-8 Senede Appiah.Aurello,Emre gibi bana göre üst düzey futbolcularla oynadı o bölgede

Bjkde Son dönemde Cisse,Ernest gibi iyi futbolcularla o bölgeyi kurtardı

Onlarla kıyaslama yaparsak Ayhan Vasatında altında bile kalıyor

Bunu söylemek kötü oynayanı eleştirmek vefasızlıksa evt ben vefasızım

Çünkü Her zaman başarı istiyorum her zaman iyi futbol izlemek istiyorum

eski maçları izleyip onlarla övünücek halimiz yok

Bu vefa isini de cozebilmis degilim. Elalem Edu'yu, Appiah'i sakatlandigi icin gozunun yasina bakmadan gonderiyor, biz yillardir Linderoth bekliyoruz. Kotu oynayan, oynamayan, sakatligi gecmeyen oyunculara belli bir yere kadar sabir gosterilmeli bence. Ayhan bir bucuk yila yakin bir suredir beklenenin cok altinda oynuyor. 8 senedir bu takimda oynuyor eyvallah; ancak bizim takima yillarini verdi diye kotu oyununa katlanacak da degiliz.

Bi unutursa futbol oynamayı bidaha öğrenemez yandık o zaman :D

Şaka bi tarafada benim için Galatasaray için öyle veya böyle ter döken her futbolcu önemlidir ama takıma zarar vermeye başladığı zaman işler değişir

Mesela Bana sorarsan Son 2 senedir çok vasat futbol oynuyor Ayhan

2 Sezon önce Şampiyon olduğumuz sezon oynadığımız bi ankara deplasmanı vardı Ayhan kaptan olarak çıkmıştı

taraftarla tartışıp sarı kart falan görmüştü o maçtan beri daha iyi bişey yazdırtmadı bana bu topice

tabi herkesin kişisel görüşü farklıdır ama ben kıyaslama yaparken Rakip takımların o bölgedeki oyuncularınada bakarım

Mesela Fenerbahçede 7-8 Senede Appiah.Aurello,Emre gibi bana göre üst düzey futbolcularla oynadı o bölgede

Bjkde Son dönemde Cisse,Ernest gibi iyi futbolcularla o bölgeyi kurtardı

Onlarla kıyaslama yaparsak Ayhan Vasatında altında bile kalıyor

Bunu söylemek kötü oynayanı eleştirmek vefasızlıksa evt ben vefasızım

Çünkü Her zaman başarı istiyorum her zaman iyi futbol izlemek istiyorum

eski maçları izleyip onlarla övünücek halimiz yok

Ben zaten yeterli olmadığını görüyorum İbrahim,ama eleştirilere kızıyorum yani bir kalemde silip atmak yanlış lig uzun,önümüzde çok maç var gün gelir bu topiğe Ayhan mükemmeldi bugün yazmamak lazım o zaman.

Ayhan oynamadı ve maçı rahat kazandık.

Ayhan müthiş oyuncu. Maçı yedeklerden izlemesiyle takıma inanılmaz yardım etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt