#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Izniniz ile yazmadan gecemiycem :) Ayhan sakatken Ayhan'da Ayhan diyedu herkez. Daha 3 hafta once sanki Xavi imis gibi beklediginiz adami ne hallere dusurdunuz. Ayhan bu millet. Hizli, sert, isiran futbol dedinmi Ayhan koca bir zero malesef.

Izniniz ile yazmadan gecemiycem :) Ayhan sakatken Ayhan'da Ayhan diyedu herkez. Daha 3 hafta once sanki Xavi imis gibi beklediginiz adami ne hallere dusurdunuz. Ayhan bu millet. Hizli, sert, isiran futbol dedinmi Ayhan koca bir zero malesef.

Güzel tespit :) Ben de sakatken eksikliğini hissettiğimiz konusunda hemfikirdim. Yalnız sakatlıktan döndüğünden beri tam performans gösteremediği de bir gerçek. Belki 33 yaşın etkisiyle "box to box" oynamayı kaldıramıyor haftada 3 kere diyeceğim ama öyle şeylere çok inanmam. Toparlanır yakın zamanda sakatlıktan önceki performansına geri döner umarım.

Sakatlanmadan önce iyiydi zaten. Sonra toparlanamadı. Ayhana yine işimiz düşecek. Çok iyi maçlar da çıkaracak. Ondan sonra yine konuşacağız...

Ayhansız orta saha ne güzel oluyormuş gördünüz mü?Tek top kaybedip pozisyonu verdiğimizi hatırlıyormusunuz dünkü maçta?

Maçın yıldızı ayhandı..Oynamayarak elinden geleni yaptı katkı olarak tebrik ediyorum..

Dünkü maça göre ayhana sallayanları eshefle kınıyorum.Söyliyim dünkü sivas bu ligin en kötü takımıdır.

Ayhan hırslan ve manyak oyna yoksa forma gidiyor oğlum.

Ayhan hırslan ve manyak oyna yoksa forma gidiyor oğlum.

Manyak oynayim diye bozuldu iyice. Ayhan iyiles, yoksa forma'dan uzaksin.

Hic kimse kusura bakmasin, Ayhan olsa, yine toplari kayip edecekti. ne yazikki Ayhan sakatligindan duzelemedi.Yani fiziksel iyi olsa bile.

Bu hafta Mustafa cezalı kesin Ayhan oynar.

Allahtan bu hafta Diyarbakır la oynuyoruz :o

forumda cok tartistim ayhani ve istemedim adamlarin basinda geliyordu

tartismalar bosuna degilmis

baris-mustafa-topal = zevk veren futbol rakibi open takim.

ayhan-topal= yan pas oyuna katki sifir.

bugun topalin gol atmasi bile bunu gosteriyor cunku arkasinda baris ve mustafa oldugu icin rahatca cikiyor.

siz hele tobias oynadiginda gorun takimi mustafa sarp yerine.

o zaman iste tadindan yenmeyecek

HERSEY GALATASARAY ICIN!!!

Ayhan'ı ön libero'da değilde oyun kurucu pozisyonunda da kullanabiliriz,Ayhan'sız G.Saray tat veriyor demek doğru olmaz bence.

Orta saha'ya kadar zahmetle getirilen toplari geldigi yere geri oynasin diye mi?

Kesinlikle bu takımda olmaması gerekir onun pozisyonunda ondan daha iyiler var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt