#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Tazemeta Trabzonspor maçında Egemen e tecavüz edişini fenerin savunmasını darmadağan edişini unutmayalım.

Şeneri ortasahada 20,30 metre top sürdürtenin onu orda durdurması gereken ön liberonun, Tazemetayı sol bekte karşılaması gereken H.Balta nın hiç mi suçu yok.

O adamı orda durdurabilecek hızda tek oyuncu Sabridir.

Söylediklerini değiştirme lütfen. Savunduğun olay Ayhan'ın o adamı indirmemesine tecrübesi diyorsun. Ayhan tecrübelidir. Fakat Ayhan o pozisyonda adamı durdurmak isteyip de durduramadı. Bu tecrübe değil çaresizliktir. Yerlerde süründü indiricem diye.

Ceza alırsın forumda moda olmaya başladı bu boşver....

Forumda her çeşit görüşe yer vermeye çalışıyoruz fakat saygı sınırlarını aşmaya başlandığında olay sidik yarışına dönüyor. Biraz daha sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Birbirimize laf sokmakla bi yere varamayız. :)

İyi forumlar..

Forumda her çeşit görüşe yer vermeye çalışıyoruz fakat saygı sınırlarını aşmaya başlandığında olay sidik yarışına dönüyor. Biraz daha sakin olmanızı tavsiye ediyorum. Birbirimize laf sokmakla bi yere varamayız. :)

İyi forumlar..

İyi forumlar..

Sn. Süper Moderatörüm;

Burda kuralları nasıl uygulandığını gayet iyi biliyorum sağol hatırlattığın için ama bu forumun yapısının Türkiyedeki siyasi yapıdan ve işleyişinde bi farkı kalmadı.

Sizede iyi forumlar.

Bişey derdim de :D

Sn. Süper Moderatörüm;

Burda kuralları nasıl uygulandığını gayet iyi biliyorum sağol hatırlattığın için ama bu forumun yapısının Türkiyedeki siyasi yapıdan ve işleyişinde bi farkı kalmadı.

Sizede iyi forumlar.

Çok derinlere daldınız. :) Umarım bi gün bunları da tartışma fırsatı buluruz.;)

Söylediklerini değiştirme lütfen. Savunduğun olay Ayhan'ın o adamı indirmemesine tecrübesi diyorsun. Ayhan tecrübelidir. Fakat Ayhan o pozisyonda adamı durdurmak isteyip de durduramadı. Bu tecrübe değil çaresizliktir. Yerlerde süründü indiricem diye.

Yapma lütfen mendozanı iki bacağının arasına kendi bacağını sokacak kadar tecrübelidir Ayhan.Durdurmaya çalıştı ama adamı indirmeyede çalışmadı vücuduyla rahatsız etti adamı olay bu.

Yapma lütfen mendozanı iki bacağının arasına kendi bacağını sokacak kadar tecrübelidir Ayhan.Durdurmaya çalıştı ama adamı indirmeyede çalışmadı vücuduyla rahatsız etti adamı olay bu.

Eliyle tutmaya çalıştı yahu ? Nasıl vücut ile rahatsız etmek bu. Vücuduyla rahatsız etse bile adam düşse bariz gol şansından kırmızı kart görecek.

iyikide ayhan düşürüp kırmızı kart görmedi yazık olurdu defans ın hatasını ayhan çekmiş olurdu ayhan elinden geleni yaptı mendoza nın karşısına defans oyuncusu çıkmıyorsa orda koşarken ayhan ın suçu değil defansın suçudur. ayhan oyun içinde genelde kötü ama .

Yahu Ayhana kizmak dogru degil bence. Adam 33 yasinda. Kaldi ki hicbir zaman cok iyi bir futbolcu olamadi.

Hata onu oynatanlar da desem yine dogru olmaz, cunki onu oynatanlar yani Rijkaard ve Neeskens onu Elano,Baris, Topal yada Linderothtan daha iyi buluyorlar ki oynatiyorlar...

Suclu olan ve elestiriyi hak eden kisiler;

1: Ayhan dan bile formayi alamayan Elano, Lineroth Baris gibi futbolcular ...

2: Ayhani bile kesemeyen futbolculari transfer eden yönetim ...

Ayhan profesyonel her oyuncunun yapacağını yaptı. onu dudurması çok zordu hareketini kısıtlamaya çalıştı biraz daha devam etse penaltı olacaktı iyi ki devam etmedi. Orda Hakan Balta nın olması gerekirdi ama 40 yılın başı ileriye gitti geri gelmeyi unuttu.

Ama defansa hızlı oyun kurabilen adam şart.

Ayhan'a bu kadar yüklenilirse artık takımda kimse sorumluluk ve risk almaz.

Neden Servet nerede, Gökhan nerede, Topal nerede diye soran yok. Ama lobileri güçlü. Kimse dokunamaz. Ayhan akıllı ol biraz, sende Topal gibi saklan orta sahada. Ne o, hem hücuma çıkıp asist yap, gol attır, hemde gole giden rakibi tek başına kovala, golü önlemeye çalış. Sözlüğe baktım enayi kelimesini buldum.

Bu maçı gözü ile seyredip Ayhan ı övenlere inanamıyorum. İlk golde pozisyon başlangıcında Mendozadan 15 metre ilerideydi neredeyse. Asisti tesadüftü doldurdu içeri şansa sabri ordaydı vurdu gol oldu. 2. golde barışa verdiği pas tam bir rezalet. Kewell belki 30 metre bindirme yaptı önü bomboş gitti geri pas yaptı Barışa attı topu. Yaptığı basit ötesi pas hataları cabası. F.R. ye ilk kez bu gün kızdım geldiğinden beri. Ben 45 dakika bile dayanamazdım bu Ayhan a.

Ama adam takımın abisi, Emre - Ayhan dan başka abilik yapacak oyuncu kalmadı takıma derseniz o ayrı.

YouTube - Diyarbakirspor 1-2 Galatasaray HQ Özet 08-11-09

Dün akşamki tartışma konularını okudum. Dikkatimi çeken ve iyi anlaşılmamış olduğunu düşündüğüm bir çizgi var, paylaşmak istiyorum.

Bazı arkadaşlar Ayhan 'ı eleştirmiş, bir kısmı da eleştirenleri...

Bizim GSC olarak dikkat ettiğimiz şey ise; eleştiri yaparken hakaret çizgisine ulaşmamaktır. Dolayısıyla herhangi biri, Galatasaray 'lı da olsa bir futbolcuyu eleştirebilir ama hakaret edemez.

Ben buradaki yorumları eleştiri olarak görebiliyorum. Ayhan 'ın kötü oynadığı bir günün akşamında bu tarz eleştirileri alması da doğaldır. Ama kendisi bizim önemli futbolcumuzdur. Amacını aşan eleştirilerle yıpratılmasına da izin vermeyiz.

Artık yönetimin verdiği emeklerden dolayı teşekkür edip göndermesi lazım sezon sonunda

Dün akşam hiç beğenmedim. Kesinlikle istikrar sahibi bir oyuncu değil.

düşürse kırmızı..

dakka 10...

bozmaması doğru olan..

Düşürmesi gerekli değil zaten bir omuz at boz rakibi.Mustafa sarp eminim yapışırdı adama o vuruşu yaptırmaszdı kolay kolay adamın kaç metre önündesin top gelmeden önce hemde ceza sahası dışındayken.

Düşürmesi gerekli değil zaten bir omuz at boz rakibi.Mustafa sarp eminim yapışırdı adama o vuruşu yaptırmaszdı kolay kolay adamın kaç metre önündesin top gelmeden önce hemde ceza sahası dışındayken.

+1905

kimse düşürmesi lazımdı demiyor da adam çok rahat yanından topu attı geçti gitti sanki Pes oynuyor gibiydi...

Ayhan takımın kimyasını bozan bir numaralı adam. 2 maçtır ne güzel oynuyorduk. Takıma girer girmez farkını gösterdi. Uzun yıllar hizmet etti tamam. Kendisine hizmettlerinden dolayı teşekkür ederiz fakat mümkünse bu yıl mecbur kalınmadıkça oynatılmasın istiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt