#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Adamı en çok öven bendim.Ben bile beğenmiyorum.Dünkü oyunu dahil oynadığı son 4-5 maçtaki halini.

Biraz yaşlandı galiba, paslar yerini bulmuyor,çabuk hareket edemiyor.Tek top oynaması yasaklanmış gibi adeta. Öyle pozisyonlar oluyorki topu kapmış, çok güzel, takım hızlı atağa kalkacak, sol veya sağda ileriye koşan pas bekleyen adama atmak varken dön geri pas veya yan pas yap topu kaptır. Takımın pozisyona girecekken rakibin pozisyona girsin. O an Allah ne verdiyse.... Sinirden deli oluyorum.

Ayhan tarzı futbol; önce topu ayağına alacaksın aga sonra sağa olmadı sola çekeceksin oda olmazsa geriye döneceksin bu arada bakacaksın rakip takım sahasına yerleşmiş mi baktın ve gördün işte o zaman ayağından topu çıkaracaksın. Futbol bu kadar basit bir şey işte.

Yapmayın arkadaşlar onun için mi 9 yıldır bu takımda oynuyor.Her futbolcuda görülebiliyor formsuzluk.O kadar büyütmeyin.

Renktaş benim istikrardan kastım oynadığı maç sayısı değil, gösterdiği performans. İyi bir Ayhan'ı tabi ki bende çok isterim. Ayrıca formsuzluk her futbolcuda olur senin dediğin gibi. Buna da itirazım yok. Fakat hep aynı Ayhan. 1 maç iyi, 3 maç kötü. 2 maç süper, 4 maç yerlerde.

Son maçlarla alakası yok ayhan bu takımda son derece gereksiz bir oyuncudur.

En formda halini bile istemiyorum.Ne barış özbek kadar güçlü fiziği var savunma yapabilir nede hücüm.

Son maçlarda ortasahanın yedeğinin yedeği bile olmayacak kapasiteye düştüğünü görüyoruz

hakkını yemeyelim baya bir yükümüzü çekti 9 yıl. bunun için minnettarız. ama bu aralar gerçekten o istediğimiz arzuladığımız ayhan sahada değil. umarım bir an önce düzelir. gerçi dün akşam yediğimiz golde hakan baltayı aradı gözlerim ama kendisi kameranın kadrajında bile yoktu. çokta ayhana yüklenmemek lazım o pozisyonda. ama çabuk oynamasını tek top oynamasını pek beceremiyor bu aralar. ve buda riijkaardın oyun felsefesine ters. sanıyorum riijkaard tobi yi hazırlıyor onun yerine.

Ayhan'a karşı yapılan homurdanmalar yüzünden bu kadar tecrübeli bir oyuncu bile topa korkarak dokunuyor. Daha ne diyelim, taraftarın yeni günah keçisi Ayhan...

Düşürmesi gerekli değil zaten bir omuz at boz rakibi.Mustafa sarp eminim yapışırdı adama o vuruşu yaptırmaszdı kolay kolay adamın kaç metre önündesin top gelmeden önce hemde ceza sahası dışındayken.

Bir omuz at boz rakibi adamda böyle bozulur bunun cezasıda faul değildir zaten orda adamı düşürse kırmızı kartta almayacaktı zaten.Ne tecrübesiz adammış bu ayhan ya.

Bir omuz at boz rakibi adamda böyle bozulur bunun cezasıda faul değildir zaten orda adamı düşürse kırmızı kartta almayacaktı zaten.Ne tecrübesiz adammış bu ayhan ya.

Ufff Her omuz müdahelesi faul değil.Görüntüden ayhanı çıkarın orda oyuncu var mı yok mu anlamazsınız bile.İzlemiyormusunuz golü yahu ayhan 10 metre adamın önünde adam geçiyor gidiyor hiçbi müdahale yok.O zaman stoperler dokunmasın adama bıraksın gitsin kırmızı kart.

Düşüşte, umarım bu ara Ayhan ve diğer Aslanlarımıza iyi gelir.

Hatasız futbolcu yoktur. Buraya fenerin attığı golü de koyuyorsan marifetmiş gibi o da senin karakterin.

Bu Ayhan Galatasaray'da oynuyorsa Hasan Şaş'ın günahı neydi. Şimdi çıksa en azından Ayhan'dan daha kötü oynayamaz, ayrıca da fazladan 1-2 çalım yapar hiç değilse. :)

Hatasız futbolcu yoktur. Buraya fenerin attığı golü de koyuyorsan marifetmiş gibi o da senin karakterin.

golu atan 102 yillik gecmisi olan fenerbahce

niye utaniyim ki koydugumdan?

daha once de koyuldu bu video

moderator olarak su ettigin lafa bir baksana.

fenerli uye almayin o zaman.

fener avatarli adamlar var bu forumda

girmesin mi?

tabiki girsin foruma fikirlierini soylesin

orada ayhanin hatasini degilde fenerin videosunu koyma diyorsan zaten ben seninle tartismam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt