- 20 Ağustos 2009
- 18.436
- 24.332
- 2.973
Cevap: #18 Ayhan Akman
Bence kaptanlıkla ilgili yoksa son 7-8 senenin en istikrarlı oyuncusuydu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün gerçekten çok kötüydü.

Formdaydı o zaman.![]()
Ayhan bence Galatasaray'daki misyonunu tamamlamıştır.
Kendisine teşekkürler bugüne kadar yaptığı katkılarla.
kanimca miladi doldu.verdigi emekler icin tesekkür edilip gönderilmeli cok berbat oynuyor mehmet topal ve gökhan zanla birlikte.
+ Hakan Balta da cok kötü oyniyor.
Gerçekten kötü oyuyor savunulacak pek bir tarafı yok bence de.
Yalnız dikkatimi çeken birşey var, hani müthiş oynadığı bir Benfica maçı vardı hatırlarsanız..
Adam gerçekten aynı oyunu oynuyor hala, topu aldıktan sonra en az iki kere dokunuyor, en yakınındaki yerine onun bir arkasındakine atıyor vs.
Yalnız tek bir fark var. Klasik bir hareketi vardır Ayhan'ın, ona basan adama kalçasının yanıyla vurur sonra bir kez daha kontrol eder ve en son pasını verir hep. Benfica maçında hep yaptı bunu, ama ayakta kaldı, son maçlarda yine hep yaptı ama yere düştü..
Güldüm şimdi kendime ama gerçekten gördüğüm tek fark bu
![]()
Bunun nedeni Ayhan artık yaşlandı ve Galatasaray'ı kaldıramıyor sonunun Ümit Karan'a benzemesinden korkuyorum adam ayakta bile kalamıyor seninde belirttiğin gibi.Zaten eskiden ayakta kaldığı için iyi futbolcuydu.
Sakatlıktan önce "yıllanan şarap" tı da şimdi yaşlandı mı? Sanmıyorum, muhtemelen yaşı nedeniyle sakatlık sonrasında eski performansına ulaşması uzun sürüyordur. Ama bu adam yine aynı oyunu oynayacak, basit olanı değil acayip olanı yapacak onu belirteyim dedimVezir de böyle olacak rezil de..
Not:Ayrıca Barış gayet başarılıydı hala Ayhan'da ısrar edilmesinin de bir sebebi vardır muhtemelen, ben bulamadım sadece sebebi.
Baris bugun cezaliydi.