#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Bence kaptanlıkla ilgili yoksa son 7-8 senenin en istikrarlı oyuncusuydu.

İnşallah bu sene askerlik konusunda yurtdışına giderde bizde kurtuluruz..

Ayhan bence Galatasaray'daki misyonunu tamamlamıştır.

Kendisine teşekkürler bugüne kadar yaptığı katkılarla.

Sakatlıktan sonra çok kötü düşüşde, form da olunca buralarda olun.

Gecen sene baya iyi maclar cikarmisti. Bu sene yerlerde sürünüyor. Ayhana tesekkür edelim yavas yavas...

Bence kaptanlıkla ilgili yoksa son 7-8 senenin en istikrarlı oyuncusuydu.

Evt 7-8 senedir vasat oynuyor

Herneyse konumuz 7-8 sene değil

Ayhanın artık miladını doldurduğunu daha öncede söylemiştim

Oynadığı süre içerisinde 1 tek olumlu hareketini gören varsa yazsın

Enine boyuna tartışalım

Ayhan'ın yaşı ve yitirdiği bazı yetenekleri nedeniyle artık Galatasaray ilk 11'inde yeri kalmamıştır. Bu sezon kendisini alternatif olarak kullanıp, gelecek sezon öncesinde yollarımızı ayırmalıyız.

Bu adam nasıl ilk 11 oynar anlamıyorum. Yaptığı tek olumlu haraketi var. Hakan Balta ofansa destek verdiğinde Manisa kontra atağa çıkıyordu. Dakika 50. Ayhan, Hakan'ın bölgesini kapatıp topu kaptı. Tek olumlu hareketi de bu.

Sezon sonunda gitsin Rusya'ya falan. Askerliğini bedelli yapar. Hiç olmazsa bizde kurtuluruz.

kanimca miladi doldu.verdigi emekler icin tesekkür edilip gönderilmeli cok berbat oynuyor mehmet topal ve gökhan zanla birlikte.

Gerçekten kötü oyuyor savunulacak pek bir tarafı yok bence de.

Yalnız dikkatimi çeken birşey var, hani müthiş oynadığı bir Benfica maçı vardı hatırlarsanız..

Adam gerçekten aynı oyunu oynuyor hala, topu aldıktan sonra en az iki kere dokunuyor, en yakınındaki yerine onun bir arkasındakine atıyor vs.

Yalnız tek bir fark var. Klasik bir hareketi vardır Ayhan'ın, ona basan adama kalçasının yanıyla vurur sonra bir kez daha kontrol eder ve en son pasını verir hep. Benfica maçında hep yaptı bunu, ama ayakta kaldı, son maçlarda yine hep yaptı ama yere düştü..

:D Güldüm şimdi kendime ama gerçekten gördüğüm tek fark bu :)

Gerçekten kötü oyuyor savunulacak pek bir tarafı yok bence de.

Yalnız dikkatimi çeken birşey var, hani müthiş oynadığı bir Benfica maçı vardı hatırlarsanız..

Adam gerçekten aynı oyunu oynuyor hala, topu aldıktan sonra en az iki kere dokunuyor, en yakınındaki yerine onun bir arkasındakine atıyor vs.

Yalnız tek bir fark var. Klasik bir hareketi vardır Ayhan'ın, ona basan adama kalçasının yanıyla vurur sonra bir kez daha kontrol eder ve en son pasını verir hep. Benfica maçında hep yaptı bunu, ama ayakta kaldı, son maçlarda yine hep yaptı ama yere düştü..

:D Güldüm şimdi kendime ama gerçekten gördüğüm tek fark bu :)

Bunun nedeni Ayhan artık yaşlandı ve Galatasaray'ı kaldıramıyor sonunun Ümit Karan'a benzemesinden korkuyorum adam ayakta bile kalamıyor seninde belirttiğin gibi.Zaten eskiden ayakta kaldığı için iyi futbolcuydu.

Bunun nedeni Ayhan artık yaşlandı ve Galatasaray'ı kaldıramıyor sonunun Ümit Karan'a benzemesinden korkuyorum adam ayakta bile kalamıyor seninde belirttiğin gibi.Zaten eskiden ayakta kaldığı için iyi futbolcuydu.

Sakatlıktan önce "yıllanan şarap" tı da şimdi yaşlandı mı? Sanmıyorum, muhtemelen yaşı nedeniyle sakatlık sonrasında eski performansına ulaşması uzun sürüyordur. Ama bu adam yine aynı oyunu oynayacak, basit olanı değil acayip olanı yapacak onu belirteyim dedim :) Vezir de böyle olacak rezil de..

Not:Ayrıca Barış gayet başarılıydı hala Ayhan'da ısrar edilmesinin de bir sebebi vardır muhtemelen, ben bulamadım sadece sebebi.

Sakatlıktan önce "yıllanan şarap" tı da şimdi yaşlandı mı? Sanmıyorum, muhtemelen yaşı nedeniyle sakatlık sonrasında eski performansına ulaşması uzun sürüyordur. Ama bu adam yine aynı oyunu oynayacak, basit olanı değil acayip olanı yapacak onu belirteyim dedim :) Vezir de böyle olacak rezil de..

Not:Ayrıca Barış gayet başarılıydı hala Ayhan'da ısrar edilmesinin de bir sebebi vardır muhtemelen, ben bulamadım sadece sebebi.

Baris bugun cezaliydi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt