#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Ümit Karan'da sakatlandıktan sonra kendine gelemedi.Barış bugün cezalı olduğu için oynamadı ve ayrıyeten 1 hafta Almanya'da tedavi gördü.Ayrıca Ayhan'daki düşüş geçen sezonun 2.yarısında başladı yani sakatlanmadan önce.

37 kere topla buluşmuş 18 top kaybı yapmış. Helal olsun.

Sürekli yana ve geriye oynadığı halde böyle. Ya bi de ileri doğru oynasa
:)

Haftaya ilk 11 de olucagini zannetmiyorum acikcasi. Ama yerine Linderothu da beklemiyorum. Linderoth bugun 2 kez gol pozisyona girdi ama yinede hazir degil. Sorumluluk almiyor. Sert oyundan dogal olarak kaciyor. Barisi oynatir belki. Yada Elanoyu dener bir daha.

37 kere topla buluşmuş 18 top kaybı yapmış. Helal olsun.

Sürekli yana ve geriye oynadığı halde böyle. Ya bi de ileri doğru oynasa
:)

Sakatlıkla alakası vardır bu kadar top kaybı yapmasının.Kendine gelir merak etme,kendisini sakatlandıktan sonra biraz geç form tutuyorda.:D

bu hafta son sansiydi sansini kaybetti, haftaya keita ve arda takima döndükten sonra oynamaz zaten linderoth yavas yavas dönüyor

Ayhan reise dadanmayin ulan.

Her zaman savunmuşumdur ama artık emeklilik vakti geldi. İzlerken batmaya başladı bana..

Ayhan ortası olmayan bir adamdır,gününde bir Ayhan ile Galatasaray tek kale top oynar,ama Ayhan iyi değilse de çekilmez bir oyun oynar.

Yemin ederim kanser oldum

Yahu insan birtane olumlu hareket yapmaz mı ya ?:mad:

Lütfen devre arası git şu takımdan artık ya:(

ayhani cok elestirmistim

herkes kiziyordu falan ayhansiz guzel futbol olmaz

ahanda ayhan

ahanda puan kayiplari

keske beni acimasizca elestirenler cikip da ozur dilese.

Hiçbir takdirde oynamasını istemiyorum.2 günde adam mı satılır diyeceksiniz kesinlikle satılır bu futboldan sonra.Koskoca maç tek bir olumlu hareket bekledim ama gittikçe daha beter oldu.

Ayhan artık satılmalıdır.Bu takımdaki miladını doldurdu.

Maçlarda faydalı hareketini geçtim resmen karşı takım oyuncusu gibi atağımızı kesiyor. Bu takıma en çok zarar veren futbolcudur kendisi.

Yeni Umit Karan'imiz hayirli olsun. Devre arasinda gonderilmeli boyle ruhsuz oynayacaksa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt