#18 Ayhan Akman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: #18 Ayhan Akman

Zaman makinasiyla birlikte bir cift GOZLUK de gonderiyorum aga, biri uzagi biri yakini gosterir ihtiyacin olur diye, cunku bu macta Ayhan'i begendigimi soyledigim tek bir cumle bile bulamazsin, sadece dedim ki kalite olarak diger orta sahalardan gomlek gomlek ustun (Elano'yu saymiyorum o daha cok forvet arkasi ozellik itibariyle) sadece sistem ve yaninda oynayan elemanlar yuzuden vasat oynuyor. Gecen sene gayet iyiydi Ayhan, mis gibi de oynuyordu hatta Hamburg'a attigi gol de vardi. Ama bu sene ne olduysa eski Ayhan gibi degil, bunda hem kendinin hem de sistemin ve yaninda oynayanlarin payi var bana gore.

Zaman makinesini sen icat et, ben de gözlükleri alıp yollayım arkadaşa.

Ayhan gibi istikrarsız isimleri takımdan uzaklaştırmak gerekir.

ayhan oncekı senelerde bize cok katkı sagladı ancak bellı kı artık yaslandı takımdan uzaklastırılması dogru olabilr zaten askerlik felan bie cıktı ortaya ama bilmiyorum

İstikrar Türk futbolunun en büyük sorunu değil mi? yaşından dolayı çok ağırlaştı iyice formu düştü.Yoksa Türkiye'nin en iyi orta alan oyuncularındandır.

Ayhan mı? 9 senedir bu kulüpte. Bana bir sezon gösterebilirmisin aynı istikrarda her maç 11 oynadığını? 5 maç üst üste oynat 2 sinde iyidir 3 ünde takıma zarar verir.

Ben bu tarz adamlardan kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. Geçmişte her sezon ara sıra birkaç güzel maç çıkarıyordu bunu bende kabul ediyorum. Hatta bu sezon başı oynamasınıda isteyenlerdendim ama olmuyor artık. Bu orta sahada fiziğin yoksa tekniğinle ve zekânla ön plana çıkman gerekir. Bunda da istikrarın olması gerekir. Ayhan'da hiçbiri yok. Varlığı hücum ve savunma organizasyonlarında soruna yol açıyor.

Artık yaşlandı ya olmuyor yani göndermesek bile yedekte beklemeli formayı hiç haketmiyor

Elano'nun yanında Mustafa Sarp'la birlikte rotasyonlu oynaması gerekiyor. Başka çaremiz yok. Mehmet Topal ve Elano'yu direk yazarım şu anda kadromuza. Sonra bu ikisi gelir. Başka orta saha oynayacak adam da yok zaten. Elano yokken, Arda veya Emre Çolak oynayabilir.

Ayhan mı? 9 senedir bu kulüpte. Bana bir sezon gösterebilirmisin aynı istikrarda her maç 11 oynadığını? 5 maç üst üste oynat 2 sinde iyidir 3 ünde takıma zarar verir.

Ben bu tarz adamlardan kurtulmamız gerektiğini düşünüyorum. Geçmişte her sezon ara sıra birkaç güzel maç çıkarıyordu bunu bende kabul ediyorum. Hatta bu sezon başı oynamasınıda isteyenlerdendim ama olmuyor artık. Bu orta sahada fiziğin yoksa tekniğinle ve zekânla ön plana çıkman gerekir. Bunda da istikrarın olması gerekir. Ayhan'da hiçbiri yok. Varlığı hücum ve savunma organizasyonlarında soruna yol açıyor.

Ben sizin böyle istikrarsız oyuncuları göndermemiz gerekir cümlenize karşı yazmıştım.İstikrar olarak dediğim gibi Türk futbolunu en büyük sorunudur.Mehmet Topal, Sabri, Mustafa Sarp bunların içine başka takım oyuncularınıda katabiliriz, hiçbirinin üst üste 5-6 hafta iyi olduğunu göremeyiz..

Ayhan iyi oynadığı maçları tek tek söyleyemem ama iki sene önceki şampiyon olduğumuz sezonun geneline bakarsak gayet başarılıydı.

Istikrar mi? :o

Adami oynatmiyorlar ki, ne istikari? Oynamayan adamin istikrarini nasil olctunuz? :D :D

Elano'nun yanında Mustafa Sarp'la birlikte rotasyonlu oynaması gerekiyor. Başka çaremiz yok. Mehmet Topal ve Elano'yu direk yazarım şu anda kadromuza. Sonra bu ikisi gelir. Başka orta saha oynayacak adam da yok zaten. Elano yokken, Arda veya Emre Çolak oynayabilir.

Barış ?

Orta sahada basan, dinamik bir adam lazim. Baris olmasi lazim yani. Skibbe de oynatirdi, Rijkaard da oynatiyor demek ki SORUN SERHAT'TA

Istikrar mi? :o

Adami oynatmiyorlar ki, ne istikari? Oynamayan adamin istikrarini nasil olctunuz? :D :D

9 senedir bu kulüpte Ayhan. Çıkış yaptığı dönemlerde sürekli oynatıldı. En yakın örneği geçen sene. Skibbe'nin prensiydi. 3 maç iyi 20 maç kötüydü. Tanıyamıyorduk kendisini. İyi oynadığı 3 maç için de artık zaman kaybetmeye gerek yok. Bu sadece Ayhan'lada sınırlı değil. Birçok futbolcumuz var istikrarsız olan.

Rijkaard'ın oynattığı rezil, iğrenç futbolun vazgeçilmezi olabilir ama Galatasaray'da oynayabilecek bir adam değil.

Rezil futbol? Buzlu hava? Karlı zemin? %86 pas oranı?

Valla gecen sene 3 mac iyi 20 mac kotu dedigin adam Ayhan Akman degil baska bir Ayhan'dir, Ayhan Isik falandir cunku bizim Ayhan gecen sene gayet iyi oynadi, kotu oynadigi 3-4 mac ancak vardir.

Serhat sana bi soru soruyorum affına sığnarak. Barış'la aranda kan davası gibi bişey mi var ?

Valla gecen sene 3 mac iyi 20 mac kotu dedigin adam Ayhan Akman degil baska bir Ayhan'dir, Ayhan Isik falandir cunku bizim Ayhan gecen sene gayet iyi oynadi, kotu oynadigi 3-4 mac ancak vardir.

Bunu söyleyebiliyorsun yani? Bravo :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt