Selim Birlik
Tecrübeli Üye
- 9 Aralık 2008
- 5.906
- 2
- 1.333
Cevap: #18 Ayhan Akman
ayhan is over...
ayhan is over...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yine orta sahada en iyi top tutan, tek pas yapan adam o ama ortada sican oynamiyoruz haliyle, boyle yaninda Mustafa Sarp onunde Arda gibi kosmayan statik oynayan adamlar olursa Ayhan olmaz, illa ki yaninda top almaya gelecek, onunde de hareketli adamlar lazim gecen sene Baris ve Lincoln vardi mesela onlar gibi. Tabi Baris olmasin ama onun gibi hareketli hirsli bir adam olsun. Yoksa Ayhan'in oyun zekasini ve paslarini ne Topal'da ne Sarp'ta ne de Baris'ta gorebilirsiniz, sadece fizik olarak cok gerilemis kendisi o da etrafindakilerin katkilariyla giderilir.
Ben düzgün bi pasını göremedim Ayhan'ın ayrıca girdiği her iki mücadeleyi kaybediyor pat yere düşüyor.
Yalan söylüyorsunnn
Ayhan oyunun tek yönünü oynasında çift yönü ona kalsın
O makinadan bence sana lazım hala eskiye dönük anlamsız yorumlar yapan sensin
bu akşam maçı gözüyle izleyipte ayhanı beğenip tek yorum yapan sensin
Yorumlar okunmuyor Hayri basgan ilk cümle de ana fikri vermelisin sona saklayınca arkadaşlar oraya kadar sabredemiyor okumaya
Bu yüzden yanlış anlaşılmalar oluyor![]()
Orta sahada Ayhan gibi topa basıp takımı rahatlatan oyuncu olmak zorunda,gerçekten çok seviyorum Ayhan'ı yıllanmış şarap gibi adam.10.08.09